Sanna vaalikiertueella

Sanna:
– Privet, Volo. Mulla olisi tässä päivä aikaa niin voisin käydä tapaamassa. Ajattelin, että voisimme keskustella meidän Horneteista, jos teille kelpaa.
Zelenskyi:
– No ok, mun piti kyllä pitää esikunnassa strategiapalaveri, mutta tule vain. Teillä on tällaista suunniteltu, vai? Saatko puolustusvoimilta koneen vai tullaanko hakemaan?
Sanna:
– No hyvä, mä olen hei pääministeri, puolustusvoimat tekee mitä käsketään. Jos siellä on jotkut hautajaiset, niin voisin niihin osallistua samalla. Pistän mustat legginsit jalkaan varmuuden vuoksi. Tai ainakin vien seppeleen jonnekin.
Zelenskyi:
– Sankareita haudataan joka päivä, että eiköhän tuokin onnistu.
Sanna:
– Otan Ohisalon messiin, se ei ole käynyt Kiovassa vähään aikaan. Ja hei, kutsuthan koolle tiedotustilaisuuden ja merkittävät mediat?
Zelenskyi:
– Ilman muuta. Ja tyttökaverisi on tervetullut myös. Entä puolustusministeri?
Sanna:
– Ei Kaikkosta tarvita. Se sekoittaisi vain selvät asiat. Mun täytyy nyt soittaa lähetystöön, että hoitavat muodollisuudet kuntoon. Ja hei, voitko pistää sen kutsun a.s.a.p., niin näyttää täällä päässä hyvältä.
TeppoTurja
Perussuomalaiset Hämeenlinna

Kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja, maakuntahallituksen varapuheenjohtaja, velkavetoisen pakkokasvun vastustaja, degrowthisti ja kristitty.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu