Allianssi ry:n nuorten kuntavaalikone on aatteellisesti vinoutunut

Allianssi ry julkaisi muutamia ongelmia sisältävän kuntavaalikoneensa, ns. Nuorten vaalikoneen. Ensimmäinen ongelma on se, että kaikkia nuorisojärjestöjä väitetysti edustavan Allianssin kuntavaalikoneen laatimiseen on osallistunut pääosin vain hallituspuolueiden nuorisojärjestöjä ja muita kansalaisjärjestöjä. Oppositiopuolueiden nuorisojärjestöistä osa on kutsuttu mukaan osaa ei, mutta ei ole vaikeaa ymmärtää, ettei osallistumista ole Allianssin puolelta aidosti haluttu.

Toisekseen Nuorten vaalikone aliarvioi nuorten ja muiden vaalikonetta täyttävien älykkyyttä. Tämän vaalikoneen kysymykset liittyvät pride-liputuksiin, kasvisruokaan ja autoilun vastustamiseen, aivan niin kuin nuoria kiinnostaisi vain tällaiset vasemmistomuodin mukaiset teemat, eikä ollenkaan esim. kuntatalous, turvallisuus, homekoulut ja muut yleispoliittisesti merkittävät aiheet. Seurauksena vaalikone on aatteellisesti vinoutunut, eikä palvele enää äänestäjää, vaan vaalikoneen laatijan agendaa.

Allianssin toiminta ja sen nuorille suunnattu vaalikone on oiva esimerkki rakenteellisesta korruptiosta ja veronmaksajien rahoilla tehdystä mielipidevaikuttamisesta. Näin toimii suomalainen Maan Tapa(TM), jossa veronmaksajien rahoilla tehdään aatteellista mielipidevaikuttamista. Toivonkin, että erityisesti nuoret suhtautuvat tähän ”nuorten vaalikoneeseen” kriittisesti. Vaalien alla on syytä olla erityisen tarkkana käärmeöljykauppiaden kanssa.

Teren somet: 🦁 FACEBOOK 🦁 TWITTER 🦁 YOUTUBE 🦁 INSTAGRAM

teresammallahti
Kokoomus Espoo

Vapautta rakastava kokoomuslainen Espoosta. Some-viestinnän asiantuntija. #Terestroika Tarvitsetko apua some-viestinnässä tai some-kanavan rakentamisessa? Laita kernaasti viestiä: sammallahti.tere@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu