Keskusta saa maakunnat, vasemmisto SoTe-mallinsa, veronmaksaja ison laskun

Luulitko, että maskisekoilu olisi vasemmistohallituksen karmein virhe? Äläpä mittään, sote- ja maakuntauudistus on edelleen kesken. Tämä keskustan, SDP:n ja vasemmistoliiton epäpyhästä liitosta syntynyt poliittinen Frankensteinin hirviö tulee nopeuttamaan Suomen julkisen talouden ajautumista selvitystilaan. Miksi näin?

Ensinnäkin, maakuntamalliin sisältyy valtavat tulonsiirrot kasvukeskuksista maakuntiin. Iso osa kuntien itsehallintoa tuhotaan ja siirretään maakunnille, tai siis ministeri Kiurun lanseeraamille ”hyvinvointialueille”. Ne tosin ovat lähinnä uusi hallintokerros, johon synnytetään tuhansia tarpeettomia hallintovirkoja kepulaisten iloksi, sinun rahoillasi.

Markkinatalouden toimintaa rajoittava sote-uudistus taas on vasemmistopuolueiden märkä uni. Se vähentää sairaanhoitopiirien mahdollisuutta kilpailuttaa palveluita yksityisellä puolella. Tämä kilpailun rajoittaminen johtaa väistämättä hintojen merkittävään nousuun. Monen kunnan ja sairaanhoitopiirin talous on kuluneen vuosikymmenen aikana pelastettu kilpailutusten kautta. Hallituksen esityksessä toimivatkin ulkoistussopimukset kuitenkin pakotetaan purettavaksi. Asialla ei ole mitään tekemistä kansalaisten hyvinvoinnin kanssa, kyse on sokeasta vasemmistoideologian toteuttamisesta.

Muutenkin, mitä kertoo hallituksen uudistuksista, että ne pitää brändätä Orwellimaisella uuskielellä? Maakunnat ovat ”hyvinvointialueita” ja syömävelalla ostetut kiinteät menonlisäykset ”tulevaisuusinvestointeja”. Hallitus tietää itsekin, että sen uudistukset ovat luokattoman surkeita. Niinpä se yrittää kääriä kakkakikkaretta kiiltopaperiin ja väittää sitä konvehdiksi. Totuus tulee ilmi viimeistään sitten, kun veronmaksaja pääsee maistamaan tätä hallituksen leipomaa sote- ja maakuntaherkkua.

Toisin sanoen, kepu katsoo vasemmistoministerien sähellystä maskiasiassa läpi sormien. Palkinnoksi kepu saa veronmaksajalle kalliit maakunnat ja vasemmisto veronmaksajalle kalliin sote-uudistuksen. Suomi-laiva uppoaa, mutta ykkösluokassa viulu soi ja samppanja virtaa. Tarvitaan #terestroika.

Teren somet: 🦁 FACEBOOK 🦁 TWITTER 🦁 YOUTUBE 🦁 INSTAGRAM

teresammallahti
Kokoomus Espoo
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Enemmän työtä, vähemmän veroja! #Terestroika

| Eduskuntaavaaliehdokas | Kokoomus | Uusimaa |

https://teresammallahti.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu