Maan tapa – Pääministeri Marin maksattaa yksityiskuluja veronmaksajilla, laskut salataan

Valtioneuvoston kanslia on jälleen päätynyt salaamaan pääministerille imagohaittaa aiheuttavaa tietoa. Tällä kertaa paljastui, että pääministeri Sanna Marin maksattaa perheensä ruokaostoksia veronmaksajilla. Lain mukaan pääministerin perheelle ei tällaista etua kuulu.

Huomattavaa on, että vielä viime viikolla Marin vaati kuntaveron progression kiristämistä, koska ”suurituloiset eivät ota isompaa vastuuta kuntien palveluiden rahoittamisesta”. Samalla hän Suomen suurituloisimpiin kuuluvana palkansaajana maksattaa yksityismenojaan veronmaksajilla.

Erityisen huonolta tilanne näyttää siksi, että nämä kauppalaskut on ilmeisesti salattu heti Katri Kulmunin ministerieroon johtaneen koulutusosto-skandaalin jälkeen. Salaamisen vaihtoehtona oli se, että pääministeri perheineen maksaa yksityishankintansa itse. On vaikeaa käsittää, miksi näin ilmiselvässä asiassa on silti päädytty jatkamaan moraalitonta toimintaa ja salailemaan?

Veronmaksajilla ei ole velvollisuutta osallistua poliitikkojen yksityisten menojen maksamiseen. Tämä viime vuosina yleistynyt maan tapa pitää kerta kaikkiaan saada loppumaan. #terestroika

Teren somet: 🦁 FACEBOOK 🦁 TWITTER 🦁 YOUTUBE 🦁 INSTAGRAM 🦁 DISCORD

+23
teresammallahti
Kokoomus Espoo
Ehdolla kuntavaaleissa

Vapautta rakastava kokoomuslainen insinööri Espoosta. Some-viestinnän asiantuntija. #Terestroika
Tarvitsetko some-apua? Laita kernaasti viestiä: sammallahti.tere@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu