Ministeriö osti rakkautta infraan – Veronmaksajalle 50 000 € lasku

Viime syksynä kävi ilmi, että Liikenne- ja viestintäministeriö oli tilannut kymmenosaisen Rakkaudesta-infraan videosarjan hintaan 50 000 €. Sisällöltään ja tekniseltä laadultaan viime vuonna julkaistut neljä videota olivat aloittelevien tubettajien luokkaa. Niiden todellinen arvo siis on karkeasti arvioituna n. 0 euroa.
 
Ilmeisesti LVM:ssä on päädytty samaan lopputulokseen, kun viestintäjohtajansa suulla ministeriö kieltäytyy julkaisemasta loppuja videoita. Luit oikein: LVM on maksanut 50 000 € Ö-luokan videoista, joista se suostuu julkaisemaan vain neljä. Loput kuusi kuulemma jäävät ”sisäiseen koulutukseen”.
 
Itse taas olen erittäin kiinnostunut loppujen videoiden sisällöstä ja koen, että ministeriöllä ei tule olla oikeutta piilottaa meidän veronmaksajien rahoilla tehtyjä ostoksia. Toivonkin, että LVM pistää videot näytille välittömästi, jotta me kansalaiset voimme arvioida ministeriön tekemien hankintojen järkevyyttä.
 
Suomessa pitäisi käydä vakava julkinen keskustelu julkisen sektorin ydintehtävistä ja kylmän viileästi lakkauttaa kaikki epäolennaiset kuluerät. #terestroika
teresammallahti

Vapautta rakastava kokoomuslainen Espoosta. Some-viestinnän asiantuntija. #Terestroika Tarvitsetko apua some-viestinnässä tai some-kanavan rakentamisessa? Laita kernaasti viestiä: sammallahti.tere@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu