Nalle Wahlroos on oikeassa: Suomi on häviämässä kilpailukykykilpailun

​Ylen MOT julkaisi ”skandaaliuutisen”, jonka mukaan lähes miljardin euron omaisuutta hallinnoiva Nalle Wahlroos on sijoittanut varojaan myös Luxemburgiin. Yllätyksettömästi vasemmisto tarttui tarjottuun syöttiin ja yrittää jälleen maalata Wahlroosista kuvaa epärehellisenä verojen välttelijänä. Kitkeristä kommenteista päätellen vasemmistolle tuli täydellisenä yllätyksenä, ettei miljoonaomaisuutta säilytetä kenkälaatikossa vaatehuoneen peränurkassa.

Tosiasia kuitenkin on se, että Wahlroos on vuosien ajan yrittänyt varoitella Suomea heikosta työllisyydestä, heikosta liiketoimintaympäristöstä ja heikosta houkuttelevuudesta investointien suhteen. Varoitukset eivät ole menneet poliitikoilla ymmärrykseen, joten lopputuloksena on heikentyvä investointiaste, huono työllisyysaste ja koko jatkuvasti kasvava riski koko hyvinvointiyhteiskunnan rahoituspohjan romahtamiseen.

Vasemmistovaikuttajat äityivät kyselemään, kannattaako Nallea kuunnella talousasioissa? Vastaus on yksiselitteinen: Kannattaa. Paljon ennemmin kannattaa kuunnella lähes miljardiomaisuuden tienannutta kauppatieteiden tohtoria ja entistä kansantaloustieteen professoria kuin lähes koko uransa veronmaksajien rahoilla eläneitä vasemmistopoliitikkoja. Jos olisimme kuunnelleet Nallea enemmän, olisi Suomessa enemmän yrityksiä, työpaikkoja ja hyvinvointia. #terestroika

Teren somet: 🦁 FACEBOOK 🦁 TWITTER 🦁 YOUTUBE 🦁 INSTAGRAM

+11
teresammallahti
Kokoomus Espoo

Vapautta rakastava kokoomuslainen Espoosta. Some-viestinnän asiantuntija. #Terestroika
Tarvitsetko apua some-viestinnässä tai some-kanavan rakentamisessa? Laita kernaasti viestiä: sammallahti.tere@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu