Vantaan vihreät Kiinan kommunistipuolueen asialla?

Uskokaa tai älkää, vihreät Vantaalla ovat ottaneet valtuustoryhmäänsä Jenni Chen-Yen, joka on toiminut aktiivisesti Kiinan kommunistipuolueen agendaa Suomessa edistävässä järjestössä. Chen-Ye erotettiin viime vuonna Vantaan kokoomuksesta, syynä toiminta ”Kiinan rauhanomaisen jälleenyhdistymisen edistämisyhdistys Suomessa”-järjestössä (FAPPRC).

Kenelle tahansa kommunistiseen propagandaan tutustuneelle moinen järjestön nimi on kuin huonoa satiiria, mutta ilmeisesti vihreissä ymmärretään historiaa yhtä vähän kuin perustuslakia tai elämän realiteettejakin. Ylen selvityksen mukaan Chen-Ye on toiminut FAPPRC:ssa vuosia ja ollut vielä alkuvuodesta järjestön varapuheenjohtaja. Ovatko asiat todella muuttuneet niin paljon reilussa puolessa vuodessa? Epäilen vahvasti.

En tiedä, onko vihreiden lapsellinen suhtautuminen idän totalitaristiseen suurvaltaan tyhmyyttä, pahantahtoisuutta vai ihan diversiteettipöhinän aiheuttamaa sinisilmäisyyttä? Vaarallista se joka tapauksessa on ottaen huomioon, että Kiina tähtää alistamaan myös länsimaiset vapaat demokratiat taloudellisen, poliittisen ja sotilaallisen valtansa alle. Näitä tavoitteita Kiina edistää koko sillä likaisten temppujen arsenaalilla, mikä kommunistisilla valtioilla aina on ollut käytössään. Yksi niistä on häpeilemättömästi nimetyt yhdistykset, kuten ”Rauhanpuolustajat” ja ”Suomen-Neuvostoliiton ystävyyden seura”, joiden asiamiesten tehtävä on heikentää kohdevaltiota sisältäpäin.

Lähtökohtaisesti en halua ajatella, että ihmisen tekemä rikos tai jokin muu virhe leimaisi häntä koko lopun ikäänsä. Mutta turvallisuuspolitiikassa luottamuksen voi menettää vain kerran. Mielestäni Kiinan kommunistipuolueen propagandaoperaatioissa tietoisesti toiminut yksilö on menettänyt luottamuksensa toimia missään poliittisessa luottamustehtävässä tai virassa täällä Suomessa. #terestroika

Teren somet: 🦁 FACEBOOK 🦁 TWITTER 🦁 YOUTUBE 🦁 INSTAGRAM

teresammallahti

Vapautta rakastava kokoomuslainen Espoosta. Some-viestinnän asiantuntija. #Terestroika Tarvitsetko apua some-viestinnässä tai some-kanavan rakentamisessa? Laita kernaasti viestiä: sammallahti.tere@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu