A-Studio pj tentti

Vaatii kyllä melkoista kärsivällisyyttä katsella noiden hallituspuolueiden jäsenten vastaamista täysin eri asioilla mitä kysytään. Huh huh.

Muutama huomio.

Halla-Aholta kysyttiin pitäisikö lasten saada harrastaa, kun aikuiset voi käydä baarissa.

 

Marin siihen, että persuthan heitti ajatuksen viime kesänä, että ravintolat rajattomasti auki, ettei tule jonoja missä tauti leviää.

No niinhän persut pyöritteli, mutta kysymys ainakin mun mielestä oli, että pitäiskö lasten saada harrastaa, kun aikuisetkin voi käydä alkuillasta baarissa ja siihen Jussi sanoi, että jos mustavalkoisesti kyllä tai ei, niin kyllä.

Kyse oli lapsista, ei baareista. Aivan eri asiaa höpötti Marin ja mulkoili päälle.

 

Marin heitti elpymisvälineen tästä 30% osasta, joka pienensi nyt Suomen ”saama”osuutta, että Orpo ja Halla-Aho kesällä olisi sanonut, että tuon olisi pitänyt olla 50% ja piti erikoisena opposition kritiikkiä, koska silloinhan Suomen osuus olisi pienentynyt vielä enemmän.  Joo-o mutta eihän kenellekään tullut edes mieleen, että voi olla niin, että se maksuosuus ei pienene samassa suhteessa.

Taas huti Marinilta ja mulkoilut päälle.

 

Ihan käsittämötöntä, että edelleen puhuttiin jostain kertaluonteisuudesta.

Halla-Aho esitti tästä sen oleellisemman epäkohdan, eli sen, että JOS tämä paketti kerran on pakko hyväksyä, koska muuten talous romahtaa.

Niinhän se tulee olemaan jatkossakin pakko joka kerta.

Välihuomio, noi Hjalliksen ilmeet oli aika paljonpuhuvia, kun tää hallituskerma pitää palopuhetta eri asiaan mitä kysyttiin.. ja huutelee päälle.

Tämä Saramo vaikuttaa pärjäävän hyvin tässä tentissä. En voi kovinkaan paljoa mistään samaa mieltä olla, mutta tuo asiallisesti hyvin valittuja asioita esiin, toisin kun hallitussisarensa.

Työllisyystoimista sen verran, että kun euroalueella on kysyntäpula, niin siihen ei oikein auta työvoiman tarjontaa lisäävät keinot.

 

Hjalliksella ei ollut paljon sanottavaa, mutta kuitenkin asiaa kun äänessä.

Ärsyttävintä koko ohjelmassa oli tuossa elpymisväline asiassa tuo hallituspuolueiden väitteet, että kyseessä oli joko sopimusten vastainen yhteisvelkapaketti tai eu ero.

 

Väite on järjetön.

 

Ohisalo lopussa sanoi, että tuetut lämpöpumput tuo työpaikkoja, mutta kuinka paljon sit on uusia, kun vanhasta tekniikasta ja niiden huolloista ja ylläpidoista poistuu töitä kuten öljykuskit ja nuohoojat ja huolto.

Lisäksi jos energian kulutuksen vähentämisen tavoite toteutuu, niin myös verotulot pienenee. Mistä sitten leikataan.

Jos nyt pisteet pitäis antaa niin annan ihan vaan esiintymisestä ja argumentoinnista. Päällehuutelu ja kiertelykaartelu syö pisteitä mun mittarilla.

Vaikea sanoa kumpi oli parempi H-A vai Saramo, mutta laitan tasatilateessa H-A: n tentin ykköseksi, koska häntä näistä kahdesta äänestäisin.

2. Saramo

3.Essayah

4. Orpo

5.Hjallis ok mutta olis voinu enemmän pyrkiä ääneen.

6. Ohisalo

7. Saarikko

8.Marin

9. Se rkp

Jos joku puuttuu niin sori.

 

 

 

 

 

TeroTeukkaAhtola
Forssa

Lempiaiheita eu:n tulevaisuus, yhteisvaluutta euro, talous, ekp, rahapolitiikka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu