A-Studiossa ikävä moka toimittajalta.

Purra ja Saarikko oli jutulla ja asiana EU:n seuraava yhteisvelka.

Saarikko jätti selvästi oven auki tuleville paketeille sanomalla, että Keskusta ei kannata uutta elpymisvälineen kaltaista EU sopimusten hengen vastaista tulonsiirtopakettia.

Lienee täysin selvää, että vain Perussuomalaiset voivat sanoa ehdottomasti, että eivät tule hyväksymään ja ovat valmiita vaikka siihen, että Suomi yksin tuon kaataisi.

Kokoomus ja Demarit nyt aivan sata varmasti eivät lähde EU:ta vastustamaan ja tuskin Keskustakaan, jos siellä ei tapahdu jotain vallanvaihtoa ensin.

Purra avasi toimittajan itsensä kysymänä keskustelun tärkeästä asiasta. Ylläolevassa linkissä tämä kysymys alkaa noin 16min kohdalla.

Saarikko ei halunnut puhua koko asiasta ja ymmärrän hyvin, koska ei välttämättä tuo talous/rahapolitiikka ihan niin tuttua.

Toimittajan moka tuli siinä, että ei antanut Purran kommentoida vaan halusi ennemmin kuulla Keskustan kannatuksesta, joka tuskin kiinnostaa ketään.

Saarikko väisteli aiheen vedoten siihen, että EKP hoitaa itsenäisesti rahapoliikkaa ja varmaan halusi väistää kommentoinnin, mihin Marin joutui hienoisesti rahapolitiikkaa kommentoituaan.

Purra pyysi mahdollisuutta kommentointiin, mutta ikävä kyllä se evättiin, mutta olen melkoisen varma, että Purra olisi sanonut, että tässä tilanteessa, kun EKP on ylittänyt itse omat valtuutensa tekemällä jäsenvaltioden välistä tulonsiirtoa ilman kenenkään mandaattia, niin pitäisi nimen omaan asiaa kommentoida.

EKP:n ei missään tapauksessa kuuluisi saada noin toimia.

Saarikko ei ole kovin johdonmukainen, kun ensin muutama minuutti aiemmin vaalipuheena esittää, että ei pitäisi mitään uutta tulonsiirtoa järjestää ja kun Purra esittää, että EKP parhaillaan toimii juuri niin, niin se sitten ikäänkuin ei haittaakaan.

EKP velkakirjaostoissa tapahtui oleellinen muutos, kun sen yhtäkkiä sallitaan toimia kohdennetusti, eli ostaa pelkästää Italiasta.

Toki ymmärrän tämän:

Mutta tässä tilanteessa, kun EKP jakaa kohdennettua tukea ominpäin eri jäsenmaihin, eli Italiaan, niin sen vaikutus on kuitenkin myös finanssipolitiikkaan euroalueella, niin kyllä sitä silloin pitää voida kommentoida.

Kohta varmaan EKP alkaa ostaa niistä maista velkakirjoja missä on eniten riippuvuutta kaasusta ja sekään ei varmaan ylittäisi Saarikon uutiskynnystä ta A-studion toimittajan.

+27
TeroTeukkaAhtola
Perussuomalaiset Forssa

Snookeria harrastava yrittäjä ja kaupunginvaltuutettu Suomen parhaassa ja kauneimmassa kaupungissa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu