Eduskuntaan tarvitaan EU ryhmä yli puoluerajojen

EU:sta on tulossa meille yhä suurempi uhka ja sen selättämiseen ei riitä mikään yksittäinen puolue Suomessa.

Euro on luonut meille suuria haasteita kikyn ylläpitämisessä ja ilmastoaisoissa EU ei kohtele meitä myöskään hyvin 

kun esimerkiksi ojittamattomat suot ei kelpaa nieluiksi.

Nyt EU on viemässä meiltä oikeuden huolehtia omista metsistämme, vaikka kaikki hyvin tiedämme, että kukaan muu ei osaa metsistään pitää huolta niin hyvin kun me täällä Suomessa ja ilmaston kannalta olisi epäedullista tappaa kaikki Suomessa tehty kehitys ja tutkimus, millä metsiemme raaka-aineilla voidaan korvata muovia, betonia ja rautaa, joiden päästöt on mittavat.

Yli vuosikymmenen kriisissä räpiköinyttä euroa jouduttiin taas EU sopimusten vastaisilla yhteisveloilla elvyttämään, vaikka käytössä oli jo niin ikään sopimusten vastainen EKP:n suora rahoitus jäsenvaltioille.

Oma hallituksemme pakotti meidät maksamaan muiden velkoja, jottei Italia lähtisi eurosta.

Kansalaisaloite elpymisvälineen kansanäänestyksestä saavutti tarvittavan kannatuksen hetkessä, mutta hallitus ei kunnioittanut millään tavalla kansan ääntä, vaan törkeästi lakaisi kansalaisten tahdon maton alle.

Nyt eduskunnassa on vain yksi ryhmä, joka vastustaa liittovaltion kiihtyvää rakentamista, mistä hyvänä esimerkkinä nämä laittomat elvytykset ja yhteisvelat ja metsiemme ryöstäminen.

Hartioita tarvitaan lisää.

Elpymisvälinettä esimerkiksi vastustettiin Ps lisäksi myös Nytissä, Kokoomuksessa ja Keskustapuolueessa.

Metsiemme ryöstämistä ja metsäalan alasajoa ja epäreilua käytäntöä hiilinielujen laskemisessa vastustettaneen myös muissakin puolueissa, kuin vain PS, mutta puoluekuri hiljentää nämä.

Kun elpymisvälineellä kohta taas haetaan jatkoa, niin edelleen on varmasti vastustusta yli puoluerajojen ja kuten olemme hyvin nähneet, ei euron sisäänrakennetut valuviat korjaannu näillä yhteisveloilla ja elvytyspaketeilla, vaan ne siirtyvät eteenpäin.

EKP:n ja EU:n näkökulmasta on vain yksi keino korjata euron ongelmat ja se on yhteinen budjetti, eli maksaisimme jatkossa verot Brysseliin ja ne jaettaisiin sitten sieltä mihin jaettaisiin.

Tämä toki on koko EU:n lopullinen tavoite, vaikka se jatkuvasti Suomessa kielletään ja uskotellaan kansalle, että EU voisi loputtomiin pysyä tälläisessä puolivalmiin liittovaltion tilassa.

Kun nämä EU:n ja Euron ongelmat tästä edelleen kasvavat, niin niiden vastustus kasvaa myös yli puoluerajojen.

Kyllä sieltä muualtakin, kuin Perussuomalaisista alkaa säröääniä kuulua sitä enemmän, mitä enemmän joudumme veronkorotuksilla maksamaan muiden maiden verohelpotuksia tai mitä enemmän valta päättää omista asioista, kuten metsistämme siirtyy Brysseliin.

Näen kolme mahdollista vaikutusta asioihin. Joko porukka siirtyy muista puolueista Persuihin tai vaikka Liike Nyttiin tai jää pois politiikasta kokonaan, tai sitten tulee kokonaan uusi puolue.

Mielestäni parasta olisi säilyttää nykyinen puolueiden  tilanne, mutta koota liittovaltion vastustajat yhdeksi ryhmäksi pysäyttämään tämä tuhoisa kehitys,  mihin nykyinen ja muutama edeltävä hallitus on maatamme vienyt.

Luonnollisesti voimia pitää yhdistää myös yli maamme rajojen ja hakea hartioita muista maista missä ymmärretään euron mahdottomuus ja metsien hoito ja tietenkin kaikissa muissakin asioissa, missä EU toimii meitä vastaan ja omii valtaa itselleen.

 

Olisi korkein aika ymmärtää se tosiasia, että EU:n tavoite on nimenomaan liittovaltio, eli saada mahdollisimman paljon valtaa jäsenmailta ja yhteinen budjetti, jotta voi myös toteuttaa päätöksiään, joihin ei enää tarvita jäsenmaiden hyväksyntää.

Liittovaltion kannattajat hakevat näin muutosta EU:n hitauteen ja kankeuteen ja euron toimimattomuuteen.

Joka tämän kieltää on pölhöpopulisti!

 

 

 

 

 

+7
TeroTeukkaAhtola
Forssa

Joka päivä voi oppia jotain uutta

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu