Euro luisu sujuihin sutjakkaasti

Eurovaluutan arvo suhteessa usdollariin on saavuttanut tason yks yhteen.

Öljy on nyt kalliimpaa ostaa euroilla ja matkailu jenkeissäkin on kallista, saati sieltä esimerkiksi auton ostaminen.

Ei siitä ole montaa vuotta, kun yhdellä eurolla sai lähes puolitoista dollaria. Sillon se jenkkiauto oli halpa ostaa euroilla.

 

Nyt voisi olla tuottoisaa kohdentaa markkinointia rapakon taakse, jos esim. Verkkokauppaa pyörittelee, tai muuten vientiä harrastaa.

Tai ehkä nyt viimeistään alkaa se vienti jos jotain myytävää on?

 

Muuten toi euron luisu on aika pelottavaa. Rahapolitiikka on täysin sekaisin. Ensin ei saada tavoiteltua inflaatiota aikaan edes miinuskoroilla ja biljoonien tyhjästä luotujen elvytyseurojen avulla ja nyt kun se täysin hallitsemattomasti on 4 kertaa yli tavoitteen, ei inflaation tasoa voida normaalitoimilla hillitä, kun  edellämainituilla epänormaaleilla toimilla on eurokuplaa tekohengitetty vuosia.

Koronnosto kun vaikuttaa aika riskaapelilta tässä tilanteessa.

 

Joskus olen maalaillut piruja seinille ja ennakoinut, että jossain vaiheessa sijoittajat ymmärtävät, kuinka hallitsematon valuutta euro on ja siirtävät sijoituksensa turvallisemmille vesille.

Noo. Tuskimpa ennusteeni nytkään toteutuu, mutta vain siitä syystä, että niitä turvallisempia vesiä ei taida juuri olla.

Mutta toivotaan, että mahdollisimman saa euron hallitsemattomasta luisusta jotain hyötyä irti vientimarkkinoilla tai matkailusta.

+2
TeroTeukkaAhtola
Perussuomalaiset Forssa

Snookeria harrastava yrittäjä ja kaupunginvaltuutettu Suomen parhaassa ja kauneimmassa kaupungissa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu