Kokoomukselle kysymys: Ettekö Te tiedä, minkä takia elpymisväline hyväksytetään jäsenmaissa?

Ainakin itse luulin, että juuri siksi asia lähetettiin jäsenmaiden hyväksyttäväksi, että jäsemaissa edustajat tarkastelevat, onko se hyväksyttävä vai ei.

Kokoomuksen mielestä paketti on huonosti neuvoteltu.

 

Siinä tapauksessa vastuullisen kykypuolueen luulisi pyrkivän korjaamaan nuo viat, koska on siihen täysin lailliset ja mahdolliset keinot ja puitteet rakennettu juuri sitä tarkoitusta varten.

Sen sijaan Kokoomus päättää vihellellä ja katsella taivaalle, kun asiaa pitäisi puida.

Joko sitä pakettia kannattaa, ei kannata, tai kannattaa joillakin ehdoilla.

Kokoomuksen loogisin vaihtoehto luulisi olleen tuo viiminen, mutta se olikin tyhjä arpa.

 

Kun tässäkin asiassa joka tapauksessa kaikki tapahtuu pari vuotta myöhässä, kuten aina EU päätöksissä, niin siinä ei tunnu parin kuukauden viive enää.

Kokoomus voisi sanoa, että sanopa Marin sinne EU:lle, että kysyttiin meillä tätä juttua, mutta se ei menny läpi. Kokoomus vaati pari muuttujaa.

 

Itse vastustan pakettia 1110% sillä se tulee naulaamaan meidät ikuiseen yhteisvelkaan ja kuten lähipäivien uutisista tiedämme, että paketteja voi tulla vaikka kuinka paljon lisää.

Tästä hyvä esimerkki esim: Sipilä Juha Kepusta kertoi, että paketista hyväksymisessä on kyse ollaanko eu:ssa vai ei.

Väitehän on tietenkin populismia ja typerä, mutta jos näin kerran herra Keskusta on, niin eikö se ole jatkossa aina sit sama juttu.

Komissio pyytää meiltä vaikka syksyllä taas 5 miljardia josta saadaan 2 takasin, niin siinä sit vaan pienennellään hoitohenkilökuntaa, suljetaan sairaaloita, otetaan asfalttia pois, otetaan velkaa, nostetaan veroa jne mitä se tämä nykyinenkin 750 meille aiheuttaa.

Kun nyt toivottavasti teatterit aukeaa taas, niin Keskusta ja Kokoomus voisi tehdä jonkun näytelmän. Näyttelysuorituksista homma ei jää kiinni. Juoni voi toki olla liian ennalta arvattava.

0
TeroTeukkaAhtola
Sitoutumaton Forssa
Ehdolla kuntavaaleissa

Joka päivä voi oppia jotain uutta

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu