Miten on hallituskausi mennyt?

Jos nyt ulkomuistista vähän tiivistäisi, niin Keskusta taisi ottaa vaaleissa turpaan ja huolella ja tulkitsi tämän niin, että pitää mennä hallitukseen hinnalla millä hyvällä.

No sinnehän menivät sillä ehdolla, että saa läpi jättikuntaliitokset.

Vastapalveluksi sitten suostuttiin ilmastoruokaohjelmaan ja turpeen alasajoon ja  HN2035 tavoitteeseen joka tarkoittaa, että kaiken fossiilisen energian hintaa nostetaan niin korkealle, että muutoin kannattamaton uusiutuva tulee kilpailukykyisemmäksi tai lopulta pakotetaan käyttöön. Veronmaksajien selkänahasta tietenkin.

Lopullinen täystuho viimeistellään lisäverolla, jota kutsutaan päästökaupaksi.

Pitkään mietin, että miksi ennen maaseutujen puolia pitänyt Keskustapuolue haluaa ajaa alas kaikki palvelut alle 50.000hengen kylistä, mutta ovat kai huomanneet, että kun väki haja-asutusalueilla on vanhentunut ja harventunut, niin täytyy koittaa isoista kaupungeista kalastella ääniä.

No nyt palkkaillaan sotejohtajia johtajien perään ja rahaa puuttuu, vaikka säästöä piti tulla ja ylikuolleisuus tapissa ja hoitoväki karkaa ulkomaille hommiin.

No tuli sitten korona ja rajoja ei saatu kiinni ei sitten millään, koska hallitus ei halunnut.

Suomi oli sellaisessa asemassa, että näki kaiken muualta euroopasta ja maailmalta kuukausia etukäteen, mutta ei silti ollut lainkaan valmistautunut.

Varmuusvarastot maskeista esimerkiksi tyhjänä ja sanottiin, että maski ei auta ja sitten sanottiin että se auttaakin ja niitä osteltiin tyyliin tori.fi:stä ja pakotettiin käyttään kaikkialla.

Väkeä sai kaiken aikaa tulla lentokoneella Suomeen ja jatkaa siitä julkisilla minne huvittaa.

Onneksi pandemia ei ollut raju, sillä Suomen kuolleisuusluvut olisi ollut katastrofaaliset tämän hallituksen toimimattomuudella ja hitaudella.

Niin ja välissä pakkorokotettiin väkeä ja rokottamattomat laitettiin täysin eri kastiin ja rajoitettiin liikkumisen vapautta, vaikka täysin yksiselitteisesti oli tiedossa, että piikki ei estä taudin levittämistä.

Myöskään yritysten tukeminen ei mennyt ihan putkeen. Hallitus päätti käyttää Businesfinlandia kanavana tukea yrityksiä, mutta kun heillä ei valmiina ollut, instrumenttia, kun innovoinnin tukeen, niin tuet rajattiin niihin ja tuet meni käytännössä niille, jotka keksi mitä uskomattomampia satuja unelmistaan hakemukseen ja konsulteille, jotka niitä hakemuksia provikalla naputteli.

Siinä kun Tanska, Ruotsi ja Norja on lyhentänyt valtionvelkaa, niin Suomi on velkaantunut kymmeniä ja taas kymmeniä miljardeja lisää ja mistään ei ole luovuttu, nostellaan vaan kaiken hintaa vihrein silmin.

Ikäänkuin pandemia ja sota ei olisi noita naapureita rassannut…

Kaikkein tuhoisin ja typerin hallituksen virhe oli lyhyemmällä muutaman vuoden aikavälillä elpymisväline, joskin tuo HN2035 se vasta talouden katastrofi tulee pidemmällä välillä olemaan, jos ei kupla mosahda ennen sitä totaalisesti.

Elpymisvälinettä vastusti vain Perussuomalaiset mutta hallituspuolueet Kokoomuksen vahvalla tuella tuon hirvityksen loi.

Nyt sitä satoa sitten niitetään, kun vaivutaan lamaan, mikä on elpymisvälineellä ja vihreällä siirtymällä laukaistu.

Perussuomalaiset kyllä varoitti, inflaatioriskistä, mutta Suomessa tämä tahallaan väärinymmärtäminen on niin vahva väline, että sillä saadaan aina oikea ymmärrys piiloon jos se tulee Perussuomalaisen suusta.

No nyt on sitten saatu aikaiseksi ensin valtava velkapotti ja infaaltio tappiin ja siitä tietenkin seurauksena korot tappiin ja koska EKP toimii täysin irrallaan valtioiden politiikasta, niin EKP tavoittelee nyt sitä inflaation 2% tasoa mihin ei ole ikinä päässyt, vaikka se ihan selkeästä ajaa Suomenkin taantumaan.

Juuri tuli helmikuun luvut ja oliko se inflaatio noussut 8,4 tasolta 8,8% ja sitä nostanut muun muoassa asuntolainojen nousseet korot, niin nyt on käynyt niin, että EKP koittaa korjata inflaatiota pahentamalla sitä. No sille ei meidän hallitus tietenkään mitään voi, mutta olisi voinut ja toki ostovoimakatoa voisi kompensoida verohelpotuksilla, kun kerran velkaakin voi ottaa mielin määrin, mutta se ei nyt vaan sovi, jos kyseessä on bensa tai lämmitysöljy, koska meillä on täysin umpuvihreä hallitus.

Suorastaan karmeaa on jälki mitä on tehty ja jos SDP nousisi kärkeen parin viikon päästä, olisi täystuho sinetöity.

 

On täysin selvää, että vain Perussuomalaiset voivat pelastaa Suomen tuolta katastrofilta.

Ja Perussuomalaiset EI AJA tällä hetkellä Suomen EU eroa ja Perussuomalaiset EI vastusta työperäistä maahanmuuttoa, silloin kun kyseessä on oikeat työpaikat, millä maksaa elämisensä.

Orpolle terveisiä, että valmistautuu takinkääntöön HN2035 purkamisessa välittömästi ja mielellään myös TE2024  saa avata uudelleen ja EU ministeri on tultava Perussuomalaisista.

Se on täysin selkeä perusedellytys, sillä Kokoomus on niin silmät ummessa EU rakkaudessaan, että niitä ei voi yksinään päästää sinne EU pöytiin pyörimään, koska hyväksyvät 100% varmasti ennallistamiset ja talojen pakkoremontit ja uudet elpymisvälieet ja tulevat tukipaketit, vaikka tietty ennen vaaleja ollaan kansan ja Perussuomalaisten kanssa samaa mieltä.

En ole viittinyt vaalipaneeleita katella, kun niissä ennen vaaleja puhutaan pelkkää paskaa, mutta jostain näin, että Saarikko sanoi, että EU pakkolisäeristämistä jos sellainen tulisi ei pitäisi hyväksyä.

Sanoo siis ministeri, joka elpymisvälineellä hyväksyi italialaisten lisäeristysremontit meidän suomalaisten maksamilla verorahoilla.

Ja Keskusta on nykyään kuin entinen PJ:nsä Sipilä, joka sanoi  olevansa 100% EU mies. Tämä tarkoittaa siis sitä, että aivan kaikki maksetaan, mitä EU kehtaa pyytää, kuten myös muut hallituspuolueet ja Kokoomus.

 

 

 

 

 

TeroTeukkaAhtola
Perussuomalaiset Forssa

Snookeria harrastava yrittäjä ja kaupunginvaltuutettu Suomen parhaassa ja kauneimmassa kaupungissa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu