Presidentti Sauli Niinistö ensin valitaan suurella kannatuksella ja sitten kukaan ei kuuntele Häntä…

Niinistö herättelee jälleen, mutta tuskin kukaan taaskaan noteeraa mitenkään.

 

On jotenkin vaikea ymmärtää, että miksi äänestää joku presidentiksi ja sitten ei kuitenkaan lainkaan noteerata Hänen puheitaan.

Sauli Niinistö tarjosi  yhteistä keskustelupöytää jo Sipilälle ja Orpolle vuosia sitten, jotta olisi voitu käsitellä näitä pulmia, jotka meillä nyt on. Sillonen valtionvarainministeri Orpo sanoi, että eurosta ei tarvitse keskustella ja Sipilä sanoi olevansa 100% eu mies.

Kohta olemme maksajina totaalisessa talouskatastrofissa täysin epäonnistuneen euron kanssa ja olemme myös maksamassa veroa EU:lle ja takaamassa velkaa EU:lle, jotta eu voi jakaa rahoja meitä rikkaammille ja maksetaan samalla siitä, että EU voi päättää vastoin tahtoamme, että minkälaisilla autoilla lapsemme voi ajaa kouluun.

Kohta EU määrää kaikesta aivan kaikesta ja verottaa ja kun tämä eurokriisi puhkeaa, niin rikkaat on jo ehtinyt siirtää rahat turvaan ja ne kellä on velkaa häviää kaiken omaisuutensa ja jää silti velkaa.

Siitä Niinistö puhuu kuuroille korville…

Usko koko rahajärjestelmään horjuu ja se on totaalinen kaaos koko maailmassa, kun duunarit alkaa oikeesti miettiä miksi vitussa itte täytyy tehä töitä, että saa rahaa, kun toiset voi luoda sitä tyhjästä sinun takaamana velkana.

 

 

TeroTeukkaAhtola

Lempiaiheita eu:n tulevaisuus, yhteisvaluutta euro, talous, ekp, rahapolitiikka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu