Puopolo laittoi Risto E. J. Penttilän änkyttämään

R.E.J.P oli maikkarin aamutöllössä juttelemassa Bidenin virkakaanastumisesta ja kiteytti samalla hieman Trumpin kautta.

Hieman yllättävää oli, kun Ivan kysyi, että mitkä oli, ne Trumpin onnistumiset mitä sai aikaan ja mitkä ne epäonnistumiset.

Ristolta tuli onnistumisia heti kuin siltä kuuluisalta apteekin hyllyltä,

työllisyysaste oli fantastinen, pörssikurssit niin edespäin…

Toinen oli lähi-itä, ulkopolitiikka

Ja kolmas löytyi hienoisella Ivanin avustuksella, eli Trumpin aikana ei ole aloitettu yhtään sotaa.

Kun tuli epäonnistumisien vuoro, nähtiin hieman yllättäen noin 20 sekunnin vaikerointi, mutta lopulta Risto kakisti ulos, koko sääntöperusteisen kansainvälisen järjestelmän ravisuttaminen, jonka totesi tosin olevan juuri sitä mihin pyrki ja mitä oli luvannut äänestäjilleen.

 

Jos nyt menee kysymään tavan tallaajilta mielipiteitä, niin näkemykset on pelkästään negatiivisia, eikä niiden tarvitse perustua mihinkään, sillä mitään Trumpista esitettyä negatiivista ei kukaan haasta, paitsi korkeintaan jotkut valemediat, joista ei tarvitse välittää.

Jos katsoo medioita, niin kauhistellaan Trumpin muuria, mutta unohdetaan, että muuria on rakennettu jo 1990 luvulta lähtien ja myös Obaman kaudella.

Kauhistellaan Trumpin tulleja, mutta ei huomioida millään lailla EU:n asettamia tulleja.

Tulleista kuitenkin sen verran, että:

”Vienti Yhdysvaltoihin on kasvanut vuosittain vuodesta 2016 lähtien.”

Oma ajtukseni Trumpista on neutraali, sillä on äärimmäisen vaikeaa pyrkiä rakentamaan kokonaiskuvaa, sillä olen aika pitkälti medioiden välittämän tiedon varassa ja medioista ei välity mitään muuta kun haravoinnin ja harventamisen sekoittamista ja hölmöjä twiittejä, joita riittää ja kaikkea negatiivistä mitä media on suoltanut aamusta iltaan siitä lähtein kun Trump asettui ehdolle.

Sinällään se on ihan se ja sama mulle, mutta huolissani olen siitä, että yleinen mielikuva menneestä luo pohjaa tulevaisuuden teoille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TeroTeukkaAhtola
Forssa

Lempiaiheita eu:n tulevaisuus, yhteisvaluutta euro, talous, ekp, rahapolitiikka.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu