Turha korjata verisuonia, jos sydän ei toimi

Muutaman kuukauden ajan on nähty kuinka hallituksemme on paininut koronan aiheuttaman talouspaniikin kanssa.

Joka päivä otsikoissa on miljardeja sinne sun tänne.

Nuo miljardit ovat valtion budjetista ja tietäen taloutemme tilan, niin nuo ovat siis uutta velkaa.

Tarkoittaa siis lisää hyvinvoinnin alasajoa ja yhä korkeampia veroja, palveluja lakkautetaan, kouluja sairaaloita kiinni, eli sitä mitä tämä on ollut koko euroajan.

100miljardia tullut velkaa, tuottavat ja omavaraisuudelle tärkeät laitokset myyty yksityisille ja silti jouduttu nostamaan kaikkia veroja ja lakkauttamaan hyvinvoinnin kannalta tärkeitä palveluja.

Raha on talouden veri, Suomen hallitus on verisuonet, Euroopan keskuspankki on sydän.

Ennen euroon liittymistä myös tuo sydän oli Suomen omassa hallinnassa.

 

Nyt kun olemme ajanut päin seinää ja veri ei meinaa kiertää, niin hallitus koittaa paikkaillla ja supistella verisuonia jotta sitä vähän riittäisi pikkuvarpaisiinkin.

Kriisitilanteessa pitäisi olla kriisitoimenpiteet.

Kriisitoimenpiteitä ei ole hallituksen ottama lisävelka. On täysin järjetöntä touhua.

Elvytysrahojen kuuluisi tulla Euroopan keskuspankista, kuten sitä on jo biljoonia painettu talouden kriisiin, joka on jatkunut yli kymmenen vuotta.

Haluaako ihmiset oikeasti mennä yhä kauemmaksi kouluun ja lääkäriin ja maksaa yhä enemmän veroa?

Sitä tullaan saamaan juuri niin kauan, kun EKP määrää kuinka paljon verta kehossamme kiertää.

 

Jokainen euro tilillä on jonkun velkaa, kun käydään raatamassa töissä, niin siitä saadaan noita euroja, joilla ei enää euroaikana saa vuokraa maksettua.

Rikkaat sijoittajat eivät käy raatamassa töissä, sillä Euroopan keskuspankki on jo useita vuosia luonut tyhjästä biljoonia euroja antanut sitä sijoittajille pelinappuleiksi ja tämä on aiheuttanut valtavan markkinahäiriön.

Veronmaksat käyvät työssä ja maksavat tämän kaiken ja koska olemme EU:ssa ja meillä on EU/EURO uskovainen hallitus, niin suostumme vapaaehtoisesti maksamaan myös muiden eu maiden ongelmat ja takaamaan kaikkien pankkien myöntämät lainat. Lainat joiden sijoittajille lainattu raha on luotu tyhjästä, jotta talous pyörisi.

Tilanne on niin vakava, että tästä alkaa kohta rähinä jossain päin eurooppaa, kun ihmiset alkavat tajuta raatavansa ja saavan yhä vähemmän vastinetta veroeuroilleen, kun samaan aikaan porhot painaa sikarit suussa tyhjästä luodulla rahalla ja nostelevat veronmaksajien maksamia elvytysrahoja mersunsa hanskalokerosta.

Ongelma on EURO / EU   se estää Suomea toimimasta, kuten kriisissä pitäisi ja lisäksi altistaa meidät kantamaan yhteisvastuun koko euroopan veloista.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu