Aluevaalien aika on aika vaikuttaa

Ihmettelen, että ihmiset äänestävät samat ihmiset eduskuntaan, kunnanvaltuustoon ja aluevaltuustoon ja ihmettelevät sitten miksi mikään ei muutu.

Monilla nyt vaaleissa ehdolla olevista on ollut jo mahdollisuus nykyisissä luottamustoimissaan muuttaa asioita mutta puheeksi on jäänyt vuosien ajan. Miksi asiat olisivat toisin uuden luottamustoimen kanssa.
Pienillä puolueilla ei ole ollut mahdollisuutta vielä vaikuttaa, sillä suurten jalkoihin jäädään. Politiikka talloo alleen hyvät ideat ja ajatukset, varsinkin jos ne tulevat ns pieniltä puolueilta.
Äänestäjillä on nyt mahdollisuus muuttaa tilanne ja tehdä meistä pienistäkin vaikutusvaltaisia ja saada parannusta asioihin.
Lähipalvelut on turvattava, itse Myyrmäkeläisenä kannan huolta Länsi-Vantaan terveyspalveluista. Vaikka Myyrmäen alue kasvaa eivät nykyiset päättäjät ole saaneet turvattua täällä riittäviä lääkäri- ja päivystyspalveluja.
Terveys ja turvallisuus ovat hyvän elämän edellytyksiä! Äänestä!
Myyrmäki Vantaa 393
0
TiinaArlin
Kristillisdemokraatit Vantaa
Ehdolla aluevaaleissa

57v tahattomasti lapseton sinkku. Vantaan Myyrmäessä asunut vuodesta 1974. Toimistoalan pätkäduunarina koko ikäni mm rahoitusalalla. Olen työn ohella opiskellut Markkinointi-instituutissa kauppateknikoksi ja suorittanut siellä muitakin opintoja.
Inhimillisempi ote politiikkaan. Aluevaaliehdokas KD Vantaa-Kerava, 393.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu