Tupakka tappaa, samoin siitä puhuminen ilmeisesti

Hiukan ihmetyttää miten käsite passiivinen tupakointi määritellään yleisessä keskustelussa.

 

Monet pitävät passiivisena tupakoimisena vain sitä jos samassa asunnossa tai työpaikalla tai ravintolassa altistuu muiden tupakoinnille. Miksei muka naapurista tuleva savu olisi passiivista tupakointia?

 

Missään ei ole mainittu cm tai m mittoja miltä etäisyydeltä tai mitä reittiä pitkin tuleva tupakansavu muuttuisi haitattomaksi. Ei sellaista mittaa ole.

 

Eli luuleeko joku, että elementtitalon reiästä tai parvekkeen oven kautta yläkertaan tuleva savu on terveellisempää kuin se mitä hengittää samassa asunnossa tupakoitsijan kanssa oleva henkilö?

 

Ei sillä kulkureitillä ole vaikutusta savun haitallisuuteen. Ei todellakaan ole, se on samaa epäterveellistä paskaa.

Kun tupakansavua tulee, niin se on haitallista, kulkee se sit saman asunnon sisällä huoneesta toiseen tai alakerran asunnosta lattiaraon kautta yläkertaan tai seinän raon kautta seinänaapurille.

Sitten se säälittävä ihmisjoukko joka tulee ”huutamaan” keskusteluihin, että muuta/muuttakaa maalle korpeen jos savu häiritsee. Kuinka aivottomia ihmiset oikeasti voi olla. Omistus asunnon myynti idiootin naapurin takia ja muuttaminen …muuttaminen minne… Paikasta missä on asunut 50 vuotta ja on osittain edelleen tutut naapurit ei ole mikään  nips naps pikku juttu esimerkiksi iäkkäälle ihmiselle.

Ikääntyessään ihmiset lähinnä muuttaa omakotitaloista kerrostaloihin, sillä kuka tekisi edes kaikki talon vaatimat työt ja missä olisi lääkäripalvelut jne. Ostaako se tupakoitsija talon ja palvelut hänen häiritsemälleen naapurille.

Ihmiset, jotka käskevät naapurin tupakansavusta kärsiviä muuttamaan maalle ja omakotitaloihin/rivitaloihin ovat todellakin todellisuudesta vieraantuneita.

Asiasta kirjoittaminen ja kertominen johtaa tappouhkauksiin ja kaikkeen muuhun ei toivottavaan. No tuleeko joku asiasta vihastunut minut tappamaan vai kuollaanko alakerran ketjupolttajan jatkuvan savustuksen aiheuttamaan syöpään tms jää nähtäväksi.

(Jokaisesta tappouhkauksesta teen rikosilmoituksen.)

TiinaArlin
Vantaa

Yksinasuvat ry hallituksen jäsen.
59v tahattomasti lapseton sinkku.
Eläkeläinen. Vantaalainen vuodesta 1974. Toimistoalan pätkäduunarina
koko ikäni mm rahoitusalalla.
Kansanedustajan avustaja 2011-2012. Olen työn ohella opiskellut
Markkinointi-instituutissa kauppateknikoksi ja suorittanut siellä
muitakin opintoja
(MKT). Oikiksen opintoja hiukan
avoimessa harrastelen. Harrastuksena myös sukututkimus.
Inhimillisempi ote politiikkaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu