Veronkierron estoa mummojen loton peluun vaikeuttamisella?

1.1.2021 alkaen kaikkien Veikkauksen pelien pelaajien tulee olla rekisteröityjä pelaajia eli valtion pitää tietää pelaajan osoite, tilinumero ja muut henkilötiedot, syyksi kerrottu ongelma pelaajat.  En usko.

Oletko iäkäs vanhus, jonka pelin joku muu on käynyt puolestasi laittamassa sisään kioskilla, no eipä onnistu enää vuoden vaihteen jälkeen. Voit olla suurrikollinen jota valtio jahtaa…

Jotta valtio ei keskittyisi oikeisiin veronkiertäjiin, se on päättänyt puuttua suomalaisten lottoamiseen, sehän toki on kaiken pahan alku ja juuri.

Vaikka Suomessa on ihmisiä joilla on peliongelma, se ei ole syy rekisteröidä kaikkia Veikkauksen pelien pelaajia.

Tuolla logiikalla pitää olla myös tupakan myyntirekisteri ja haitallisen ruuan myyntirekisteri.  Lihavuus ja syömisongelmat ovat isompi ongelma kuin peliongelmat.  Tupakointi ja passiivinen tupakointi sairastuttaa ja tappaa.

Hallituksen toimet kohdistuvat ikäihmisiin, jotka eivät käytä nettiä ja jotka eivät pelaa kv yhtiöiden sivuilla. Mikä on hallituksen tavoite? Kiusata suomalaisia ikäihmisiä?

Ikäihmiset ovat jo kokeneet sota-ajan säännöstelyn; ruokakortti, viinakortti jne.

Eikö voida jo ajatella heitä.  Pitääkö loppuelämänkin olla säännöstelyä?

TiinaArlin

55v,lapseton sinkku Vantaan Myyrmäestä. Työttömien, pätkäduunarien, hajusteyliherkkien, lapsettomien, yksinelävien, sairaiden ja pienituloisten eläkeläisten asiat sydäntä lähellä. Halu auttaa ja vaikuttaa vielä tallella vaikka kovia tullut koettua työelämässä ja muutenkin. Olisko niin, että ymmärrys ja empatia kasvaa kun itsekin kärsii... "Jokainen voi toimia kykyjensä ja jaksamisensa mukaan ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin puolesta."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu