Diabeetikkojen kuolemat; lääkehaittako

Diabeetikkojen ennenaikaiset kuolemat lääkehaittako vai seuraus sairaudesta?

Tyypin 2 diabeteksen tiedetään lisäävän ennenaikaisen kuoleman riskiä. Tämä liittyy tyypillisesti diabetesta sairastavien suurempaan sydän- ja verisuonitautien taakkaan.
Diabeetikot ovat poikkeuksetta diabeteslääkityksellä.
Mistä syystä voidaan tutkimuksista vetää johtopäätös, että ennenaikainen kuolemanriski johtuu diabeteksesta sairautena? Eikö se yhtä hyvin voi johtua lääkityksestä eli olla lääkehaitta?
Esteettiset syyt estävät tekemästä tutkimusta, jossa olisi ihmisryhmä, joilla on havaittu löydös eli glukoosin poikkeaminen viitearvoista, sillä lähes poikkeuksetta lääkitys aloitetaan viitearvoista poikettaessa. Näin löydös saadaan muutettua sairaudeksi. Näitä sairaita on verrattu tutkimuksissa terveisiin eli viitearvojen sisällä oleviin ihmisiin.
Mielestäni on väärin nimittää diabeetikkoja sairaiksi, koska he eivät tunne mitään oireita, vaan tuntevat itsensä terveiksi. Niinpä kutsuisin heitä ’löydöksiksi’, joille on aloitettu diabeteslääkitys. Kun diabeteksen tiedetään johtuvan haiman puutteellisesta toiminnasta, odottaisin lääkkeillä yritettävän parantaa haiman toimintaa. Mutta ei! Päinvastoin haiman glukoosiarvoja säätelevä toiminta saadaan kokonaan lakkaamaan pitkäaikaisella ja yhäti lisääntyvillä lääkeannoksilla! Samoin munuaisten vajaatoiminta saadaan lääkityksillä aikaan ja ajanoloon kasvaa sydän- ja verisuonitautien riski ja lopulta ennenaikainen kuolema.

Johtopäätös
Veren glukoosin poiketessa viitearvoista aloitetaan diabeteslääkitys. Lääkityksellä ei pyritä parantamaan haiman toimintaa, vaan päinvastoin haiman toiminta lakkautetaan kokonaan. Lääkkeet lisäävät sydän- ja verisuonitautien ja ennenaikaisen kuoleman riiskiä. Miksi menetellään näin? Eikö ole lääkärietiikan vastaista tehdå terveeksi itsensä tuntevista ihmisestä sairaita aloittamalla lääkitys jolla sanotaan ehkäistävän mahdollisia tulevia sairauksia.
Lääkitys, joka tutkimusten mukaan aiheuttaa tulevat sairaudet!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu