Koronavirus vihollinen! Syypää kaikkeen pahaan!

Kaiken aikaa kuulee sanottavan, että korona aiheuttaa sitä ja tätä; niitä ja näitä toimenpiteitä; niitä ja näitä seurauksia.

Tosiasia on, että virus ei aiheuta muuta kuin sairastumisia ja kuolemia!

Kaikki muu on ihmisen aiheuttamaa, jopa altistuminen.

Korona on mielletty viholliseksi, jota vastaan on taisteltava;  käytävä sotaa.

Sotaa johtaa Suomessa hallitus. Jos virus miellettäisiin taudiksi, sitä johtaisi terveyden- ja sairaanhoidon ammattilaiset.

Sodan aseistukseen kuuluu lainsäädäntö ja säädetyt erilaiset rajoitukset sekä ohjeet, neuvot ja suositukset. Jopa pakkokeinot!

Aseita käyttävät lainkuuliaiset sodanjohtoa tottelevat alamaiset. He jättävät käyttämättä palveluita kuten matkailu- ravintola- ja kuljetuspalveluita. He vähentävät palveluntarjontaa lopettamalla yleisötilaisuuksia, vähentämällä asiakaspaikkoja ja lomauttamalla ja irtisanomalla palkollisia. He vähentävät ihmiskontakteja suojelemalla riskiryhmäläisiä ja itseään sekä toisia ihmisiä.

Kun vihollisesta ei ole tarpeeksi tietoa ei myöskään sodan loppumisesta ole varmuutta. Niinpä sota jatkuu.

Sota voitaisiin kuitenkin lopettaa yhtä helposti kuin se aloitettiin. Hallitus päättäisi lopettaa sodan johdon! Ja antaisi terveyden- ja sairaudenhoidon yrittää estää taudin leviäminen mm. rokotuksin, lääkkein ja hoitotoimenpitein!

Suomen ja muunkin maailman tilanne muistuttaa Natsi-Saksaa, jossa suurin osa alamaisista totteli sokeasti johtajaa. Ruotsi taas käy maan hallituksen toimesta lähes ihanteellista sotaa koronavirusta vastaan

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu