Rokotukset. Hyöty vai haitta?

Miten voidaan väittää, että rokotteen hyödyt ovat moninkertaiset haittoihin verrattuna.

Mielestäni haitoista on kerrottu paljon. Lievemmistä kuten rokotuskohdan kivuista ja kuumeesta vakavampiin kuten veritulppiin ja kuolemiin. Hyödyistä on mielestäni vähän näyttöä ainakaan Suomessa.

Suomessahan rokotteen on saanut vasta pieni osa kansaa. Hoitohenkilökunnan lisäksi vasta osa vanhemmasta ikäluokasta, jotka ovat toista vuotta eläneet ilman rokotetta, rokotushaittoja tai koronasairauksia. Useimmat virukseen sairastuneet vanhukset ovat olleet suljetuissa yhteisöissä kuten hoitokodeissa ja siten altistuneet koronalle toisin kuin kotona asuneet. Siis nyt rokotuksen saaneet ovat edelleen olleet sairastumatta niinkuin ovat olleet jo toista vuotta.

Mitä hyötyä on siis ollut niille, jotka ovat jo saaneet rokotuksen? Mielestäni todistetusti ei mitään vielä. Aika näyttää onko jatkossa. Vaikea tietää jatkossakin, sillä kaikki aikaisemmatkin pandemiat ovat lakanneet kahden vuoden kuluessa.

 

Huomioikaa, etten ole mikään rokotevastustaja, vaan olen jo iäkkäänä monisairaana saanut kaksikin piikkiä. Tunnen jopa hyötynä sen, etten ole saanut mitään sivuoireita ja että uskoni tulevaisuuteen on lisääntynyt.

Vastustan siis vain propagandaa; siis väitteitä, joita ei voida todistaa oikeaksi.

Kuen ’koronarokotuksista on moninkertaisesti enemmän hyötyä kuin haittaa!’

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu