Ajopuu-Suomen oma ääni ja viisas itsenäisyys pahasti hukassa

Suomea viedään nyt maailman poliittisilla ja taloudellisilla turuilla ja toreilla kuin kuoriämpäriä. Olemme mukana kokonaisuuksissa, joissa meillä on vain hävittävää, kuten vaikkapa siinä että olemme luovuttaneet itsenäisen ulkopolitiikkamme EU:n ja sitä tällä hetkellä täysin ehdoitta sanelevan USA:n taakse. Tässä on myös vuonna 2014 perustetulla Mediapoolilla ja sen vuosikautisella pelottelupropagandalla hyvin vahva vaikutus. Kansa on onnistuneesti marinoitu median yksipuolisesti tarjoilemaan pelkoon ja vihaan. Tässä kokonaisuudessa Naton on hyvä ymmärtää olevan ennen muuta USA:n ulkopolitiikan työrukkanen ja USA:n sotateollisuuden promo-järjestö, joka elää ja hengittää konflikteista ja yleisestä pelonlietsonnan ilmapiiristä.

Sotaisan propagandan lisäksi Suomea viedään taloudellisella sektorilla toki jo euro-jäsenyyden ja siihen vaikuttavien kasvavien korkojen kautta yhä syvemmälle velkaantumiseen, kuin myös World Economic Forumin vaikutusvallan ja sen ”oivallisena” työkaluna toimivan EU:n yhä hullumpien direktiivien ja päätösten myötä synnytettyyn talousahdinkoon. Näissäkin tapauksissa otamme mukisematta toteutukseen EU:n kautta uitetut ohjeet ja ukaasit vaikkapa puunpoltosta, metsiemme rahastamisesta ja luonnonvarojen hyväksikäytöstä, niin kuin nämä meidän yhteiskuntaamme muka jollain tapaa palvelisivat. Näillä keinoin vaikutusvaltaiset globaalit rahapiirit haluavat keskittää valtaa entistä pienemmälle porukalle joka sitten tavoitellun agendan mukaan ohjailisi koko Euroopan kansalaisia paremmin kuin nämä itse kehitetyn tarinan mukaan osaavat.

Tähän kaikkeen kokonaisuuteen liittyy myöskin WHO:n ja YK:n eteenpäin puskemat ”uudistusprojektit”, joissa mm. ”pandemioiden hallinta” ja ylipäätään pandemian määritelmän kevennetty julistaminen halutaan samaan tapaan näiden samaisten pienten piirien mielivaltaiseen kontrolliin yli kaikkien kansallisvaltioiden. Apukeinoina tähän yksinvaltaiseen lopputulemaan pääsemiseen halutaan kehittää mm.digitaalisia kontrollijärjestelmiä ja rokotepasseja. Suomen tulee irtautua näistä kansallisvaltioiden ja yksilönvapauksien vastaisista projekteista ja ottaa oma kehityksensä omaan kansanvaltaiseen hallintaansa. Vain sillä keinoin tulemme ensinnäkin kansakuntana selviämään ja samalla olemaan onnistuneena esimerkkinä myös muille maille. Tällä hetkellä olemme vain pelkkä äänetön ajopuu ja velkaantuva maksumies ilman itsenäistä päätösvaltaa.

Huhtikuun alun eduskuntavaaleissa tälle politiikalle tulee tehdä loppu ja äänestää täysin uusia puoluevoimia eduskuntaan, nykyisten maansamyyneiden puolueiden tilalle.

Timo Sotikoff
Vapauden liitto Helsinki
Ehdolla eduskuntavaaleissa

42-vuotias viiden kouluikäisen lapsen isä pohjois-helsinkiläisestä lähiöstä. Puolustan itsenäisyyttä, itsemääräämisoikeutta, aitoa kansanvaltaa, perustuslakia ja vapautta kaikissa muodoissaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu