Jos haluat muutosta, äänestä muutosta!

Nykyisten valtapuolueiden kevättalven vaalipuheet, että otetaanpa tällä kertaa tuolta sata miljoonaa tai miljardi ja siirretäänkin se tuonne, tai että muutetaankin nyt verotuksen painopistettä tuolta sektorilta tuonne toiseen, eivät tule johtamaan yhtään mihinkään parempaan. Tällainen pieni lukitussa karsinassa-näpertely tulevalla 2023-2027 eduskuntakaudella ei muuta Suomen suuntaa nykyisestä, järkyttävän epäitsenäisestä EU-kumileimasin-alamäestä yhtään mihinkään. Tällaiset vaalipuheet ovat pelkkää silmänlumetta ja puhetta oireista, vaikka itse sairaudesta ei olla valmiita puhumaan yhtään mitään. Nämä vanhojen valtablokkien vaalipuheet ovat pelaamista sillä alati kuihtuvalla kokonaispotilla, jonka käytöstä omat kätemme ovat entistä vahvemmin sidotut EU:n entistä autoritäärisemmin ohjaamassa liekassa, jonka käyttöön olemme täysin tahdotta myös oman ulkopolitiikkamme jo luovuttaneet. Näillä vanhojen valtapuolueiden vaalipuheilla itsenäisyyden ja omavaraisuuden yhä suurempi menettäminen ja velkaantumissukelluksemme kaikkine täysin vastikkeettomine euro-tukipaketteineen tulee vain jatkumaan.
Tarvitaan muutokset isoihin linjoihin, eli:
1.Oma päätösvalta EU-ohjauksen ja EU-manipuloinnin tilalle. EU keksii yhä valonarempia keinoja oman päämme menoksi, kuten vaikkapa puunpolton kieltäminen tai metsiemme ennallistaminen tai puuttuminen metsiemme tai maataloutemme hoitoon keinoilla, jotka ovat aivan täyttä humpuukkia ja perustuvat vain yksipuoliseen ulosrahastukseen.
2.Itsenäinen raha- ja talouspolitiikka vs.eurossa velkaantuminen ja EU:n kauppapolitiikka. Eurossa olemme sidottuja yksityisen pankkisektorin liekaan, eikä meillä ole omalla valuutalla joustamisen keinoa käytössämme, jolla saisimme jälleen ulkomaankauppaa nopeammin vauhtiin. Lisäksi siis velkaannumme ulkomaanvaluutassa (euro), jonka korot vuositasolla ovat valtionbudjetissa jo miljardiluokkaa, ja nyt korkojen noustessa nämä korkomenot tulevat vielä entisestään kasvamaan maksimaalisesti ja ovat poissa yhteiskunnan käytöstä. Omassa valuutassamme saisimme myös korkotulot omaan käyttöömme, kun nyt ne valuvat taseesta ulos euroa hallinnoiville yksityispankeille. EU:ssa meille ei jää myöskään kahdenvälisten kauppasuhteiden mahdollisuutta, vaan EU määrittää ulkomaan kaupan tahdin, oli se sitten meidän etu tai ei.
3.Sotilaallinen liittoutumattomuus ja puolueettomuus ulkopolitiikan ohjenuoraksi. Kaikki ulkomaiset sotilasjoukot on ajettava pois Suomesta, emme voi hyväksyä tänne USA:n, Britannian tai vaikkapa Venäjän sotilasjoukkoja tai sotilastukikohtia koskaan. Rauhanvälitys ja kahdenväliset suhteet kaikkiin naapurimaihin on otettava ulkopolitiikan kärjeksi. Vain siten voimme pärjätä siltä geopolitiikan pelipaikalta jossa me kartalla vaikutamme. Tämä geopoliittinen pelipaikkamme ei tule koskaan muuttumaan mihinkään; se on aina oleva oma ainoa paikkamme josta pelata maailmanpolitiikkaa.
4.Yksilönvapaus valita mitä tehdä omalla keholla ilman että se vaikuttaa toimeentulon, ihmissuhteiden tai terveyden menettämiseen. Ei voida hyväksyä pakkoja esimerkiksi kokeellisten rokotteiden tai niihin liittyvien rokotepassien käytöllä. Tällaiset yksilönvapautta rajoittavat toimet lisäävät valtion autoritääristä otetta kansalaisista ja vievät yhteiskuntaa taantumuksen ja perustuslaittomuuden tielle.
Tämän kaiken vuoksi 2.4. äänivalintasi on Vapauden liitto!
Timo Sotikoff
Vapauden liitto Helsinki
Ehdolla eduskuntavaaleissa

42-vuotias viiden kouluikäisen lapsen isä pohjois-helsinkiläisestä lähiöstä. Puolustan itsenäisyyttä, itsemääräämisoikeutta, aitoa kansanvaltaa, perustuslakia ja vapautta kaikissa muodoissaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu