Kuvitteellinen Nato-turva perustuu vaaralliseen harhaan

Suomen nykyjohto hakee vimmaisesti kuvitteellista turvaa Nato-jäsenyydestä, jota emme kuitenkaan näillä näkymin tule omaksi onneksemme edes saavuttamaan. Turkki ja Unkari ymmärtävät Euroopan kokonaistilanteen vakauttamisprosessin ja tässä tilanteessa Suomen Nato-jäsenyys ei todellakaan olisi mikään Eurooppaa vakauttava tekijä. Päinvastoin, Naton laajeneminen ylipäätään ja erityisesti tässä tilanteessa olisi vaarallinen eskalaation laukaisin, joka voisi johtaa jopa lännen ja idän väliseen ydinsotaan jossa Suomen alue tultaisiin ensitoimina tuhoamaan.

Jo Eisenhower oli viisaasti sitä mieltä, että Euroopassa tarvitaan myös neutralisoiva alue vakauttamaan rauhantilaa. Tässä yhteydessä joutuukin miettimään, onko valtiojohdollamme joitain kansamme parhaasta täysin poikkeavia henkilökohtaisia intressejä näissä pyrkimyksissään? Ja mikä on median rooli koko tilanteessa jossa se kritiikittä ja täysin vailla laajaa moniäänistä keskustelua ajaa Nato-jäsenyyttä eteenpäin?

Suomen tulee pysyä irti näistä suurvaltojen johtamista sotilasliitoista ja konflikteista, jotka eivät palvele omaa rauhaamme ja itsenäisyyttämme millään tavoin. Emme voi heittäytyä suurvaltojen ohjaamiksi äänettömiksi työkaluiksi niiden luomien intressien pohjilta. Emme voi valita kenen vihollinen olemme. Meidän roolimme on rauhanvälittäjän ja neuvottelualustan rooli konfliktiin ajautuneille maille tai liitoille. Täytyy saada sodan osapuolet neuvottelupöytään, päästä kaikkia tyydyttävään lopputulemaan ja oikeudellisiin tarkasteluihin. Tässä olemme olleet hyviä jo 80 vuoden ajan, eikä tilannetta ole mitään syytä osaltamme muuttaa. Kartta osoittaa meille tämän tärkeän vakauttajan roolimme. Ukrainan konflikti ei liity meihin millään tavoin, eikä siihen tule Suomen sotkeutua.

Nato on osa globalistista blokkia, jota ohjataan miljardöörisijoittapiirien toimesta, siinä missä EU:ta ja USA:n politiikkaakin ohjataan. Naton perimmäinen tarkoitus ei olekaan minkäänlainen vakauttaminen eikä rauhan turvaaminen, vaan asevarustelun ja konfliktien kiihdyttäminen. Jälleenrakennusprojekteissa nämä samat sijoittajatahot ovat yllättäen paikalla, kun tuhosta täytyy alkaa synnyttämään jotain uutta. Sekin on näille samaisille tahoille hyvä sijoitusbisnes. Myös valtamediat ovat laajasti näiden piirien hallinnassa.

Vanha viisaus sopii tähänkin tilanteeseen: ”Suomi, seiso omilla jaloissasi äläkä luota vieraan apuun.” Äänestämällä tämän kevään eduskuntavaaleissa Vapauden liiton ehdokkaita takaat Suomelle hyvän ja vakaan tulevaisuuden sotilaallisten konfliktien ulkopuolella, terveeseen itsenäisyyteen ja kansanvaltaan nojaavana maana.

Timo Sotikoff
Vapauden liitto Helsinki
Ehdolla eduskuntavaaleissa

42-vuotias viiden kouluikäisen lapsen isä pohjois-helsinkiläisestä lähiöstä. Puolustan itsenäisyyttä, itsemääräämisoikeutta, aitoa kansanvaltaa, perustuslakia ja vapautta kaikissa muodoissaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu