Vihreä kolonna, Troijan hevonen

Troija. Suuri ja mahtava Troija. Se kaatui, koska viholliset pääsivät sen muurien sisälle. Homeroksen käyttämä nimi hippos juontui foinikialaisten laivojen keulassa merta halkoneesta ratsun päästä, mutta pimeiden vuosisatojen aikana Troijan tarussa foinikialaisista oli tullut kreikkalaisia ja laivasta puuhevonen ja alkujaan sodassa kyse oli kauppareittien hallinnasta. Foinikialaiset esittivät luopuvansa Troijan painostuksesta toivottomana ja tahtovansa rauhaa.

Silloin ja kuten nykyäänkin hävinneen kuului maksaa pakkoveroa ja Troijan vihollisetkin maksoivat veronsa kuuliaisesti Troijalle. Tämä sotaveroina luovutettava laiva oli lastattu täyteen kallisarvoisia lahjoja ja Troijan tarussa näkyyn ihastunut voittaja kiskoi laivan kaupungin porteista sisälle uhrilahjaksi Troijan jumalalle.

Mutta Troijan juhlien päätyttyä yön pimeyden turvin tullen laivaan kätkeytynyt vihollinen avasi Troijan portit, päästi omat joukkonsa sisään ja Troija kaatui.

Länsi. Suuri ja mahtava länsi. Se kaatuu koska viholliset ovat päässeet sen muurien sisälle. Ne viholliset eivät ole silmin nähtäviä, vaan länsimaiselle maailmalle vihamielisiä arvoja ja ajatuksia. Korulauseisiin puettuina ja itse hyväksyminämme pään sisäämme päässeitä. Ehkä niin oli Troijassakin ja laiva oli vain metafora. Troija oli myynyt sielunsa foinikialaisille kauppamiehille ja vaihtanut itsenäisyytensä ja identiteettinsä rihkamaan.

Vasemmistolainen etiikka on syntynyt kommunistisen maailman jälkeläiseksi. Vihamieliseen sukuun kristilliselle länsimaailmalle. Pukeutunut kyllä länsimaalaisen kulttuurin koreisiin vaatteisiin, mutta ollut sisimmässään aina vihamielinen sille ja sen arvoille. Ja kaivatessaan edelleen nuoruuden salarakkauttaan sen lintuset lentävät yön turvin avaamaan portteja vihollisille kaataakseen länsimaisen kulttuurin korkeat muurit.

Vasemmistolaisuus pukeutuu kauniisiin sanoihin tasa-arvosta ja toisten kunnioittamisesta, mutta sen länsimaisen kodin sienien suojissa pahoinpitelee omaa perhettään. Perhearvoja. Syytäen vihapuheidensa jatkuvalla syötöllä silmät, suut ja korvat täyteen paskaa niin, että monet järkevinäkin pidetyt ihmiset ovat sokaistuneina aivan pyörällä päästään. Hämmentyneitä ja vaiennettuina uskaltamatta ottaa kantaa. Uskaltamatta luottaa itseensä ja arvostelukykyynsä. Kun täytyy keskustella mies- ja naisoletetuista ja biologian alkeista, ollaan jo todella kaukana länsimaisesta sivistyksestä. Hyvin kaukana länsimaisesta rationaalisuudesta ja toden tunnustamisesta.

”Nyttemmin pyritään pehmeämmin keinoin samaan päämäärään haalimalla väestöä kristinuskolle mahdollisimman vihamielisestä maailmasta. Omaan arvomaailmaansa sitoutuneita miehiä, jotka ovat valmiit voimallisesti kukistamaan länsimaisen arvo- ja sääntöpohjan. Niin että se yhdessä koettu pohjoismainen arvomaailma koheesion kadottua sekin katoaisi. Samalla länsimaiselle kulttuurille vihamielisestä väestöstä tulisi vasemmiston viiteryhmänä lisää äänestäjiä.” (Vasemmiston viitekehys islamistiseen terrorismiin 20.10.2023)

Näiden vihamielisten arvojen tuomien ristiriitojen lamauttama Joe Bidenkään ei voi enää tunnustaa länsimaisia arvoja ja kunnioittaa sen juuria. Ne voimat ovat ostaneet osan hänen tahdostaan.

”Yhdysvaltojen demokraattipuolueessa ollaan entistä selvemmin kriittisiä Israelin politiikkaa kohtaan, ja se on vaikuttanut Bidenin hallintoon. Näin arvioi Helsingin yliopiston Lähi-idän tutkimuksen professori Hannu Juusola maanantain A-studiossa. – Biden pelkää, että hän menettää puolueensa vasemman laidan.

Juusolan mukaan Bidenin ongelmana on se, että demokraattien sisällä on paljon kritiikkiä häntä kohtaan. Pelkona on, että arabitaustaiset äänestäjät jäävät ensi vuoden vaaleissa kotiin keskeisissä osavaltioissa, kuten Michiganissa.” (YLE)

Lännen juhlat ovat päättyneet. Viholliset ovat päässeet pään sisään. Portit ovat auki ja kiviset perustukset murtuneet. Ne viholliset jotka eivät olleet silmin nähtäviä, vaan länsimaiselle maailmalle vihamielisiä arvoja ja ajatuksia. Korulauseisiin puettuina ja itse hyväksyminämme pään sisäämme päässeitä. Ne muuttuvat pian silmin nähtäväksi todellisuudeksi. Maailman suistuessa kohti epävakautta, Venäjälle ja islamistisille voimille on tullut avoin tilaisuus käyttää näitä vihreän kolonnan muuriin repimiä aukkoja hyväkseen.

Kirjoitin aiemmin Venäjän strategisista tavoitteista Suomea koskien. ”Ohjusten romut Romaniassa ja katkennut kaasuputki Suomenlahdella ovat nimittäin venäläistä siedätyshoitoa tulevaa varten. Venäjän tarkoitus on kohdistaa Nato-maihin kasvavaa häirintää, mutta sellaista häirintää joka on jollain tapaa harmaalla alueella. Totuttaa länsi ajatukseen että tuo kaikki on jotenkin normaalia ja niissä rajoissa jotka eivät edellytä sotilaallisia toimenpiteitä.” (Venäjän strategiset suuntaviivat lännen kaatamiseksi 11.10.2023)

”Jos Ruotsi joutuisi suuntaamaan voimavaransa ulkoista sotilaallista uhkaa vastaan, Venäjän tiedustelun tai Iranin Qudsin olisi helppoa saada länsimaalaiselle arvomaailmalle vihamielisestä aineksesta työkalu sisäisen turvallisuuden murtamiseen. Tuhansista ihmistä, joilla on kokemusta raa´an väkivallan käyttämisestä siviiliväestöä kohtaan ja terrorista kaikkia länsimaisia arvoja edustavia vastaan.” (Vasemmiston viitekehys islamistiseen terrorismiin 20.10.2023)

Jos pitäisi yksilöidä mitä se harmaalla alueella tapahtuva vaikuttamiskeino on jota Venäjä tulee käyttämään Suomea koskien, niin nyt polttaa. Venäjä on kerran koeluontoisesti testannut pakolaisten syöttämistä rajan yli ja todettuaan keinon potentiaalin on ollut asiasta hiiren hiljaa ja laittanut keinon koipussiin odottamaan aikaansa. Jos Venäjä saa voiton Ukrainassa ja Venäjä happea verenkiertoonsa, Venäjä tulee melko varmasti palaamaan tälle veräjälle.

Aina kun joku syntyy sukuun tai kansaan, syntyy myös velvoite tuota sukua tai kansaa kohtaan. Aateluus velvoittaa ja siksi kansalaisuus ei ole mikään ihmisoikeus kuten vasemmistolaiset asian esittävät. Nyt kun tämä valheellinen uskomus on omaksuttu, ei ole kykyä toimia vastoin uskomuksia. Näillä eväin mitä Suomella nyt on, tulemme olemaan hyvin vakavan ongelman edessä.

Venäjän tiedustelupalvelu voi ottaa kontakteja Suomessa jo ennestään oleviin islamisteihin. Venäjä voi syöttää islamistista väkeä Lähi-Idästä. Suuriakin massoja laajalla rintamalla. Näiden rajan yli tulevien islamistien joukossa Venäjä voi syöttää omia miehiään. Lähettää joukossa miehiä vaikka aseiden kanssa rajan yli. Ei siksi että nuo miehet olisivat sotilaallinen uhka itsessään tai tarkoituksenaan toteuttaa operaatioita, vaan pelkästään symbolisen merkityksen vuoksi. Painetta nostaen kokeillakseen reagoiko Suomi sotilaallisesti sotilaalliseen operaatioon. Selittäen jälkeenpäin että kyseessä oli omin päin toimivat yksilöt.

Kertokaa missä kohtaa Suomen rajavartioilla tai puolustusvoimilla on lupa pysäyttää tämä ralli?

Yhdessä asiassa Mika Aaltola on oikeassa. Näkemyksessään Pekka Haavistosta. ”Hän on taustalla häärivä vaikuttaja, vaikka antaa ulospäin vaikutelman miellyttävästä dialogimiehestä… …En tiedä, mikä hänen tarkoitusperänsä on.” (IL) Kuten Troijan hevonen ei ollut vilpitön lahja, ei ole Haavistokaan lahja Suomelle eikä hänen hengenheimolaisensa. Ei pidä antaa imelän ulkokuoren hämätä. Haavisto häärii hämärässä. Avaa portteja vihollisten kulkea. Trumpin tavoin Haavisto on valmis rikkomaan lakeja kaataakseen muureja jotka ovat lännen turva.

Tällä kertaa kehotan katsomaan lahjahevosen suuhun.

TimoKohvakka

Keskustelua näkymistä maailmalla ja Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikasta. Näkemyksiä suurvaltapolitiikan ja tiedustelun todellisuudesta.

Euroopan ja Lähi-Idän pronssi- ja rautakautisen mytologisen maailmankuvan ja symboliikan asiantuntija. Sukututkimukseni:
Kohvakan nimen ja suvun alkuperä

http://tkohvakka.blogspot.fi
timo.kohvakka@suomi24.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu