Hallitus näyttää esimerkkiä siitä, mitä Suomi tarvitsee

Hallitus näyttää esimerkkiä siitä, mitä Suomi tarvitsee

Päivän tärkein uutinen on sisäministeri Maria Ohisalon ilmoitus siitä, että hän saa todennäköisesti joulun tienoilla perheenlisäystä. Se tarkoittaa sitä, että hän jää äitiysvapaalle viimeistään marraskuussa. Kaikesta huolimatta hän aikoo johtaa Vihreää puoluetta, jos saa puoluekokoukselta valtuudet.

Ohisalon ongelmana on se, että puolue kärsi kesäkuun kuntavaaleissa selvän tappion. Se oli sikäli ymmärrettävää, että radikaali ympäristöpuolue ei monipuoluehallituksessa tietenkään pysty ajamaan läpi kaikkia tavoitteitaan. Ohisalo selitti tilannetta sillä, että Vihreät on kulkenut Suomen poliittisessa kentässä tyyliin kaksi askelta eteenpäin ja yksi taakse.

Suomen hallituksessa on jo kaksi ministeriä ja puoluejohtajaa eli Keskustan Annika Saarikko ja Vasemmistoliiton Li Andersson käynyt synnytyslaitoksella nuorentamassa kansakunnan keski-ikää. Ja nyt Ohisalo tekee saman. Se on hienoa se. Hallitus näyttää esimerkillään, mitä tarvitaan, jotta Suomi voisi jatkossakin kehittää demokratiaansa ja hyvinvointiaan.

 

ASIASANAT: Ikärakenne, Maria Ohisalo, Syntyvyys  

+1
TimoUotila1
Sitoutumaton Helsinki

Vapaa journalisti, Ylessä vuoteen 2002, nykyään mm. Australian SBS Radion ja ulkosuomalaislehtien avustaja.
Historian loppututkinto Helsingin yliopistosta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu