Sanna Marinin murtunut ilme Ukrainassa herätti maailman

Sanna Marinin murtunut ilme Ukrainassa herätti maailman

Kuva voi kertoa enemmän kuin sata tai jopa tuhat sanaa. Erityisesti ihmisen kasvot ovat varsinainen viestien välittäjä. Siitä saatiin pysäyttävä todistus toukokuun lopussa, jolloin Suomen pääministeri Sanna Marin kävi Ukrainan Kiovassa tapaamassa pääministeri Volodymyr Zelenskyitä ja katsomassa tuhottuja kaupunkeja.

Tuolla matkalla Irpinin kaupunginhallitus otti Sanna Marinista kuvan, jonka kasvojen kauhistunut ilme hätkähdyttää katsojaa. Tämän kuvan tehovoima huomattiin myös sekä Ilta-Sanomien että Iltalehden toimituksissa. Niinpä kuva oli kummankin lehden etusivulla samana päivänä.

Ilta-Sanomat kirjoitti otsikossaan, että kuva Sanna Marinin katseesta levisi maailmalla. Iltalehti otsikoi: Sanna Marin Ukrainassa. Musertunut katse kertoo kaiken. Tuosta kuvasta oli juttu sitten myös seuravan päivän Helsingin Sanomissa.

Voiko enää paremmin todistaa, että kuva voi puhua enemmän kuin tuhat sanaa? Lisäksi kuva on kansainvälistä kieltä. Se välittää sanomansa samalla hetkellä kaikilla maailman tuhansilla kielillä.

 

Sanna Marin salaperäisessä seminaarissa Washingtonissa

Ei olisi ihme, jos juuri tuo kuva ja sen tuottama kansainvälinen julkisuus olisi tuottanut Sanna Marinille kutsun monikansalliseen Bilderberg-kokoukseen keskustelemaan luottamuksellisesti suurista kysymyksistä. Kokous pidetään tällä kertaa Atlantin takana Washingtonissa.

Bilderberg-kokouksiin aikaisemmin osallistunut Ylen hallituksen puheenjohtaja Matti Apunen kertoo, että Bilderberg-seminaareissa kuunnellaan tärkeiden asiantuntijoiden puheenvuoroja ja vaihdetaan mielipiteitä.

Kokouksia ohjaa Foundation of Bilderberg Meetings. Komiteaan kuuluu joukko jäseniä, mm. Suomen Pankin entinen johtaja ja EU:ssa työskennellyt Erkki Liikanen. Kokouksissa vaihdetaan vapaasti ajatuksia, joiden ideoita voi kehitellä julkisesti mutta ei kertoa, kuka on sanonut seminaarissa mitäkin. Tällainen Chatham House -säännöstö mahdollistaa hyvin vapaan mielipiteiden ja ideoiden vaihdon.

Bilderberg-kokoukseen osallistuvat tänä vuonna Suomesta Sanna Marinin lisäksi ainakin Erkki Liikanen ja Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi. Kokouksen 120-140 osanottajaa edustavat vain itseään.

Näihin kokouksiin on liitetty monenlaisia salaliitoteorioita, koska niiden keskusteluista ei kerrota julkisesti. Mutta niillä on ilmeisesti oma tärkeä tehtävänsä, kun etsitään ratkaisuja maailman suuriin ongelmiin.

 

Tästä voitte katsoa tuon historiallisen kuvan Sanna Marinin Ukrainan matkalta. Kerroin asiasta myös Australian SBS Radion raportissani:

Pääministeri Sanna Marin murtuneena tuhotussa Ukrainan kaupungissa. Kuva: Irpinin kaupunginhallitus.

Tuoreimman SBS Radion lähetyksen voi kuunnella tästä: https://www.sbs.com.au/language/finnish?language=fi

https://www.facebook.com/sbs.finnish?fref=ts.

 

ASIASANAT: Sanna Marin, Ukraina, Venäjä

0
TimoUotila1
Sitoutumaton Helsinki

Vapaa journalisti, Ylessä vuoteen 2002, nykyään mm. Australian SBS Radion ja ulkosuomalaislehtien avustaja.
Historian loppututkinto Helsingin yliopistosta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu