Laura

Viime viikot ovat olleet melkoisen raskaita rakentaessani tässä kuussa julkaistavaa uutta kvartaaliennustettamme. Voin todeta, että ennusteemme ei koskaan ole ollut niin synkkä kuin se nyt tulee olemaan.

En ole hirveästi enää kirjoitellut tännekään, ja monet ovat ”haistaneet” tilanteen oikein. Minun on aika siirtyä elämässä eteenpäin ja se tarkoittaa ulkomaille lähtöä. Siitä ei kuitenkaan vielä sen enempää.

Ajattelin kirjoittaa tänne nyt, viikonlopun kevennykseksi, hakuilmoituksen.

Viime viikonloppuna käynnistin Twitterissä etsinnän Laura -nimisen naisen löytämiseksi. Tapasin hänet ensi kerran yökerhossa huhtikuussa 2019 ollessani vielä naimisissa. Tammikuussa 2020 pääsimme viimein juttelemaan ja ns. etunimipohjalle, mutta sitten hän katosi. Viimeksi näin hänet ravintolassa kesäkuussa 2021, jossa hän oli (käsitykseni mukaan) silloisen poikaystävänsä kanssa.

Olen avioeroni (vuodenvaihde 2019/-20) jälkeen seurustellut pidempään yhden kerran ja tutustunut useaan naiseen. Laura on kuitenkin aina palannut mieleeni (ja sydämeeni). Haluaisin viimein löytää hänet selvittääkseni, mistä tässä kaikessa on kyse. Koskaan ennen kun en ole mitään tällaista kohdannut. Sen voin myös paljastaa, että hän oli keväällä 2021 elpymisrahastosta kirjoittamieni dystopiskenaarioiden päähenkilö (sukunimi oli luonnollisesti keksitty, mutta se on merkittävä Suomen historian kannalta). 🙂

Eli, jos etunimesi on Laura, olet arviolta hieman alle 30-vuotias, noin 180cm tai hieman yli, olet blodi (sinulla oli hyvin pitkät hiukset kun viimeksi näimme) ja tunnistat itsesi ylläolevasta esittelystä, pyydän että otat yhteyttä minuun. Yhteystietoni löytyvät yrityksemme sivuilta.

Oikein hyvää ja rakkaudentäyteistä viikonloppua!

+4
tmalinen
Sitoutumaton Helsinki

Taloustieteen dosentti, Helsingin yliopisto. Kiinnostuksen kohteita: makrotaloustiede, talouskasvu, talouskriisit, maailmanpolitiikka.

Disclaimer: Täällä esitetyt mielipiteet ovat henkilökohtaisia.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu