Hallitus ei edusta Suomen kansaa – ”Persut eivät myy persettään”

 

Alkupalaksi videopätkä hallituspuolue Perussuomalaisten historiasta.

 

”Meillä on periaatteemme

kynnyskysymyksemme

ja linjamme

Persut eivät myy persettään!

Peukutuksiin se piipau kokoomus kompastuu”

 

Leikkaukset ja Suomen hyvinvointiyhteiskunnan alasajo tulee koskettamaan suoraan tai välillisesti suurinta osaa suomalaisista. Tästä syystä hallituksen politiikka ei nauti suurimman osan kansalaisten luottamusta.

Perussuomalaiset pääsivät populistisena puolueena nousemaan hallitukseen. Rasismin ja fasismin olisin itse hyväksynyt, mutta en nykyistä politiikkaa. Siinä kävikin niin, että Persut irtisanoituivat rasismista. Nyt ollaan irtisanoutumassa väkivaltaisesta käytöksestä. Varmasti lähitulevaisuudessa puolue lähtee elämälle vieraille suuntauksiin mukaan, kuten rummuttamaan monien sukupuolien todellisuutta.

Halla-ahon presidenttiys olisi ollut sata kertaa myönteisempi asia kuin hänen edustamansa puolueen hallitusjäsenyys sen nykymuodossa.

Esimerkkejä hallituksen ja kansan syvien rivien näkemyseroista löytyy myös muista politiikan osa-alueilta. Suomalaisilta kysyttiin suhtautumisesta Israelin sotilaalliseen toimintaan. Suurin osa suomalaisista tuomitsi israelin sotilaalliset toimet. Tuomitsipa Israelin toiminnan veteraanipäivien juhlapuheessa myös 99-vuotias sotaveteraani, jonka mukaan sionistien on lopetettava sotarikolliset hyökkäystoimet.

 

Ja lopuksi Purran puheet ennen vaaleja.

TOTUUS POLITIIKASTA.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu