Ilmasto on ase

Otsikon mukaisesti – ”ilmasto on ase!” lausui jo edesmennyt lääninlääkäri, kirjailija ja ufologi Rauni-Leena Luukanen-Kilde (1935 – 2015). Nykyään tuo lausunto on entistä ajankohtaisempi kuin koskaan ennen. Tässä asiassa Rauni-Leena oli selvästi edelläkävijä.

Ilmastoa voidaan käyttää sekä perinteisenä aseena kuin propaganda aseena. Viimeksi mainittu lienee tutumpi US puheenvuoron lukijoille. Kun kuulin ensimmäistä kertaa ilmakehän kemiallisesta muokkauksesta, esitettiin se siten, että koska muutosta ei tapahdu, täytyy se tehdä keinotekoisesti. Toisaalta on esitetty ekofasististen globalistien todellakin pyrkivän viilentämään ilmastoa erilaisilla kemikaalisilla koktaileilla. Maailmanhistoriasta tiedämme suurten tulivuortenpurkausten viilentäneen ilmastoa joten tältä osin kemialliset juonet ilmastoa kohtaan ei ole tieteiselokuvaa.

Presidentiksi pyrkivä Saara Huhtasaari teki aiheeseen liittyviä paljastuksia vakuuttavien lähteiden kera otsikolla ”Säänmuokkaus”.

Perinteisenä aseena sodankäynnissä sää voi tuntua science fictionilta. Mutta mikä olisikaan sen viheliäisempää kuin helvetillisen ukkosmyrskyn lähettäminen vihollisrintamalle. Tiedämme, että on kehitetty pommeja jotka tekevät merestä syöksyvän tsunamin.

Olivat motiivit mitkä tahansa vaikuttaa ilmastoon kemiallisin menetelmin. Nykyvalossa pystymme huomaamaan ne hyvinkin kyseenalaisina keinoina ja on syytä taistella kaikenlaista luonnon myrkytystä vastaan. Myös propagandistisessa mielessä tapahtuvalle ihmisten sumuttamiselle on laitettava kampoihin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu