Keskustan nimilistat julki – Paavo Väyrynen sittenkin eduskuntaan

Otsikkoa muokattu alkuperäisestä ”JUURI NYT: Paavo Väyrynen sittenkin eduskuntaan” muotoon ”Keskustan nimilistat julki – Paavo Väyrynen sittenkin eduskuntaan”

 

Tänään kantautui tietoa yhdestä ”juupas eipäs” keskustelun loppuunsaattamisesta. Kyseessä oli Keskustapuolueen konkaripoliitikko Paavo Väyrysen ehdokkuudesta eduskuntaan Lapista Peräpohjolan vaalipiiristä. Keskustapuolue hyväksyi Paavo Väyrysen ehdokkuuden yksimielisesti eikä ehdokkuudelle nähty mitään esteitä.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Lapin Kansa. Myös muut mediat ovat kirjoittaneet Väyrysen ehdokkuudesta.

HS:

Lapin Kansa: Paavo Väyrynen on nimetty keskustan eduskuntavaali­ehdokkaaksi

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009316397.html

Pitkäaikainen ulkoministeri ja kenties yksi Suomen ulkopolitiikan ja diplomatian keskeisimmistä asiantuntijoista, tohtori Paavo Väyrynen on herättänyt keskustelua puheenvuoron blogi alustallakin. Hänen kirjoituksensa tänne kirvoittivat kiivasta keskustelua, mutta valitettavan usein keskustelu äityi yksipuoliseksi loanheitoksi. Väyrynen on sittemmin jättänyt puheenvuoron julkaisualustana voimistuneen sotapropagandan ja sitä seuranneen sotasensuurin varjostamana.

Väyrysen karisma ja asiantuntijuus ei herätä epäilyjä etteikö kansalaiset häntä eduskuntaan äänestäisi. Väyrysen tulevaa eduskuntapestiä kuitenkin varjostaa keskustapuolueen poikkeuksellisen alhainen kannatus. Näin ollen mahdollinen rivikansanedustajan paikka voi olla Väyrysen kyvyille turhauttava. On myös hyvin oletettavaa, että tietty eliitti globalismin marinoimana pyrkii syrjimään ja hiljentämään Väyrysen.

Väyrysen ehdokkuus ja todennäköinen kansanedustajuus on kuitenkin nähtävissä myönteisessä valossa. Hän pystyy asia ja fakta linjalla haastamaan nykyisen politiikan ja tuomaan esiin ”hurmoksellisuuden aikakauden” epäkohdat esille.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu