Nato sumuverhona jonka takaa paljastuu Yhdysvallat

Puolustusvoimien vanhempaa kalustoa kuvattuna Lappeenrannassa kesällä 2022 makeistehtaan kupeessa.

 

Huhtikuun neljäs päivä 2023 joidenkin kauan odottama Suomen Nato-jäsenyys toteutui. Suomi siirtyi täten ”demokraattisten länsimaiden” ja ”rauhan puolustusliittoon” kuten Naton puolestapuhujat usein asiaa perustelevat. Naton historiaan kuitenkin sisältyy myös vähemmin puhuttuja synkkiä ja verisiä tapahtumia lähtien sotilasvallankaappauksista, diktatuureista kidutuksineen ja ihmisoikeusloukkauksineen. Ompa jopa natomaan sotilas ampunut suomalaisen rauhanturvaajan. Nämä veriset ja ihmisoikeuksia rikkovat tapahtumat toki mahtuvat Naton tähtilipun alle, sillä natohan on vain ”puolustusliitto”. Naton tarkoitus on puolustaa jäsenmaataan ulkopuoliselta sotilaalliselta hyökkäykseltä. Nato ei suojaa jäsenmaidensa kansalaisia maan sisältä tulevilta uhilta.

 

Sotahurmos valtaa tasavallan

Suomen natotaival lähti liikkeelle gallup lukemilla jotka muistuttavat diktatuurien äänestystuloksia. Suomesta keskeiset poliitikot ja Sauli Niinistö vierailivat ahkerasti Washingtonissa. Kansalle rummutettiin mielikuvia sotilaallisesta uhasta ja turvaa oli haettava jäsenyysprosessin ajan suoraan muilta mailta. Maantieteellisesti turvan hakeminen yhdysvalloista voi tuntua oudolta, mutta sattumaa se ei ollut. Nyt olemme nähneet yhdysvaltalaisten panssarivaunujen ja joukkojen vyörymistä Suomen maaperälle.

Suomalaiset eivät halua Yhdysvaltojen joukkoja tai tukikohtia Suomeen. Silti hämärissä olosuhteissa suhmuroidun isäntämaasopimus 2.0 myötä on spekuloitu Yhdysvaltojen ase-arsenaalin varastoimiseksi suomen maaperälle. Himoittu Nato jäsenyys näyttää olevan kuin sumuverho jonka takaa usan joukot hiipivät.

Yhdysvaltojen joukkojen läsnäolon osassa Naton itäisissä maissa voi nähdä perusteltuna siltä osin, ettei näillä mailla ole juurikaan sotilaallisia resursseja. Toisin kuin Suomella on. Sotilasmenojen kasvu suomessa näyttää kiihtyvän. Suomi on ollut moninaisissa yhteyksissä mallimaa ja oletettavasti Suomi näyttää Natolle ja Yhdysvalloille pelimerkkinsä ostaen yhä hurjempia asejärjestelmiä. Hiljattain ostetut kypärät ja hiihtovälineet ovat vielä nappikauppaa. Nähtäväksi jää häivehävittäjien todelliset kustannukset veloissa kärvistelevälle suomelle. Halpaa lystiä ei tule olemaan myöskään juutalais-ohjusten käyttöönotto ja koelaukaisut.

 

Suvereniteetin valtion käsite muuttunut ideologiseksi näkemykseksi

Katsoin dokumentin Syyrian sodasta ja Venäjän osallistumisesta tapahtumiin. Arabikevään kuohunnassa terroristiset toimijat kohdistivat aggressiotaan myös Syyriaan. Samalla Syyriassa nousi kapinoita joissa ammuttiin mielenosoittajia. Vastaavia ampumisia on nähty muuallakin. Länsimaissa Syyrian tilannetta on nimetty ”sisällissodaksi”. Suomen tasavallan presidentin Valkoisen ruusun ristin ritarikunnan ansiomerkein palkitsema Syyrian presidentti Bassar Al-Assadin näkemyksiä siitä, että syyrian ”kansannousu” oli ulkomailta organisoitu kapina, jonka tarkoituksena oli kaataa Syyrian hallinto ei voi jättää huomioimatta. Dokumentissa kuullaan myös ajatuksia herättävä lausunto.

”Heillä (venäjällä) on varsin erikoinen näkemys valtion suvereniteetista”

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu