Yhdysvaltain joukkoja suomeen – kansan tahto maanrakoon

Sanonta kuuluu – ”kertaus on opintojen äiti”. Siksi haluan tuoda esiin viimeaikoina mediassa esitetyt skenaariot yhdysvaltojen joukkojen tuomisesta suomeen. Tämä sisältää mm. joukkojen (ukkojen), aseistuksen ja mahdollisten tukikohtien perustamisen suomeen. Tämä prosessi lähti liikkeelle kun tasavallan presidentti Niinistö yhtyi hurmoksellisuuden aikakauteen ja lensi Washingtoniin tapaamaan presidentti Bidenia. Tällöin on mitä ilmeisimmin sovittu kahdenvälisistä puolustussopimuksista. Niinistö oli jo aiemmin saanut Ison-Britannian ”turvatakuut” Borikselta ilman Kuningatar Elisabethin hyväksyntää.

Suomalaisilta kun on kysytty haluavatko he ulkomaalaisia joukkoja ja tukikohtia suomeen on kyselyt selvästi osoittaneet etteivät halua.

 

Suomi on idästä katsottuna strategisesti varsin merkityksetön maa. Lännessä asia nähdään toisin.

Hiljattain venäjän median keskeinen toimittaja Vladimir Solovjov spekuloi iskuilla Iso-Britanniaan, Saksaan ja Puolaan. Syyksi perusteltiin maiden ”terroristinen toiminta”. Haluaako Suomi osaksi sotaa jonka osapuoli emme ole.

Lopuksi mainittakoon yhdysvaltalaisen YouTube video alustan poistaneen Scott Ritterin kanavat. Scott Ritter on taustaltaan Usan merijalkaväen eliittiin kuuluva, CIA:n agentti ja toiminut myös kansainvälisesti YK:n alaisuudessa asetarkastajana. Ritteriä on laajasti arvosteltu venäjämielisyydestä jonka näkemyksiä aiemmin on tuonut esiin Uuden Suomen blogisti Tatu Tyni joka aiemmin toimi perussuomalaisten kunnallisvaikuttajana. Hänen erottamisensa persuista paljasti puolueen todelliset globalistiset agendat.

*** *** *** *** *** *** ***

Iltalehti:

Putinin pääpropagandisti haluaa Venäjän iskevän kolmeen Nato-maahan

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu