YLE analysoi Teuvo Hakkaraisen tilannetta – Vapauden liitosta parlamenttiin?

Europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen omaa asiantuntemusta metsään liittyvissä kysymyksissä. Hän on ajanut EU:ssa Suomen etua liittyen ennallistamis-asetukseen.

 

Yle on kirjoittanut europarlamentaarikko Teuvo Hakkaraisesta varsin syväluotaavan haastattelun, jossa esiinnostetaan hänen poliittisen uran mahdollista loppua. Perussuomalaiset pitävät Teuvo Hakkaraisen käsittelyä puolueen sisäisenä asiana vaikka tapauksessa on selviä skandaalin aineksia.

 

”Perussuomalaisissa hänestä kehkeytyi ilmiö, jonka äänimäärä vain kasvoi.

Vuonna 2011 ensikertalainen keräsi vajaat 3 400 ääntä, vuonna 2019 jo yli 8 000 ääntä. Europarlamenttiin hänet valittiin 29 000 äänellä toukokuussa 2019″ (YLE)

 

Perussuomalaisten entinen pitkäaikainen puheenjohtaja Timo Soini kertoo mielipiteensä Hakkaraisen tilanteesta.

”Teuvo on heitetty susille” – Timo Soini

Soini arvioi Ylelle, että Hakkarainen on puolueen valtapelin uhri. Hänet raivattiin pois muiden ehdokkaiden tieltä ja rikottiin puolueen perinne, että istuvat edustajat saavat olla ehdolla.

Kaksi puolueen varapuheenjohtajaa Sebastian Tynkkynen ja Mauri Peltokangas ovat ehdolla europarlamenttiin. (YLE)

Tynkkysellä kuten Peltokankaalla on rikostaustaa.

 

Vapauden liiton ehdokkaaksi?

Ylen haastattelussa paljastuu, että patrioottisena puolueena profiloitunut ja hyvässä nosteessa oleva Vapauden liitto puolue on pyytänyt Teuvo Hakkaraista ehdolle. Hakkaraisen mahdollinen ehdokkuus Vapauden liitossa vahvistaisi puolueen ehdokkaan läpimenoa. Tällöin Hakkaraisen ura europarlamentissa saisi todennäköisesti jatkoa.

 

Selvinnyt sahuri

Teuvo Hakkarainen on päässyt urallaan monesta pälkähästä. Nyt matka politiikassa uhkaa tyssätä. Alkoholinjuontikin on ”terminal” eli loppu.

https://yle.fi/a/74-20085669

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu