Ehdotus presidentinvaaleihin, kirjoita äänestyslippuun: JFK

Nyt, kun Suomen kansalle tarjottiin presidentinvaalit joissa ei ollut ketään todellista vastaehdokasta nykymenolle, pitäisi vihdoin ja viimein suomalaisten alkaa heräämään demokratian tilaan Suomessa. Kaikki ehdokkaat olivat päälinjoiltaan melko samanlaisia, eikä esimerkiksi ketään rauhanrakentajaa ollut ehdokkaissa, vaan Ukrainan sodan jatkaminen katkeraan loppuun asti vaikutti olevan kaikkien ehdokkaiden yksi vaaliteemoista.

Kukaan ehdokkaista ei myöskään sanallakaan maininnut mRNA-rokotekampanjan jälkeen alkaneesta ylikuolleisuudesta mitään, eikä kukaan ehdokkaista halunnut sanoa ääneen, mistä johtuu Suomen talouden jyrkkä alamäki. Jos ehdokkaille totuuden puhuminen on noin vaikeaa, niin miksi heitä silloin edes pitäisi äänestää?

Vaikka todella moni ilmoitti etukäteen somessa jättävänsä äänestämättä näissä vaaleissa, toivoen samalla, että alhaiseksi jäävä äänestysprosentti herättäisi päättäjiä, niin silti äänestysprosentiksi ilmoitettiin 74.9%. Tuo protesti ei siis kovin hyvin toiminut, ja voimmeko muutenkaan olla täysin varmoja, että äänestysprosentti ilmoitetaan täysin oikein?

Äänestämättä jättämisen sijaan, jos kymmenet tuhannet suomalaiset kirjoittaisivatkin äänestyslippuun isolla JFK ja ottaisivat kuvan äänestyslipusta ja jakaisivat sen sosiaalisessa mediassa, niin sillä saattaisi jotain näkyvyyttä tulla. Mahdollisesti ulkomaillakin joku vaihtoehtomedia ehkä kirjoittaisi asiasta ja Suomen demokratian nykytilasta.

Samalla tämä kampanja olisi kunnianosoitus salamurhattua John F. Kennedyä kohtaan, joka Yhdysvaltain presidenttinä oli tekemässä asioita joista tavallinen kansalainen olisi hyötynyt, mutta joidenkin erittäin vaikutusvaltaisten tahojen valta vähentynyt. Kennedy toimi rohkeasti, mutta ikävä kyllä hän joutui siitä hengellään maksamaan.

JFK kirjaimet äänestyslipuissa toisivat myös monille pintaan kysymyksen, ketkä tätä maailmaa oikeasti hallitsevat ja lankoja kulissien takana vetelevät? Näistä vaaleista olisi siten edes joku hyöty, kun vaalien lopputulos ei Suomen suuntaa tule korjaamaan, vaan yhä edelleen jatketaan EU:n ja USA:n käskyvallan alla.

Tämä kampanja olisi myös osoitus siitä, että Suomen itsenäisyyttä ajavien kritiikki kohdistuu ainoastaan niihin tahoihin USA:ssa, jotka Suomesta yrittävät hyötyä ja mahdollisesti ovat Suomea johonkin sotaan työntämässä. Sen sijaan tavallisia amerikkalaisia ei ole mitään tarvetta arvostella, vaan he ovat ihan samanlaisia tavallisia ihmisiä kuin me suomalaisetkin, usein vain valtamedian harhaanjohtamia, aivan kuten me täällä Suomessa.

Suomea on useampi vuosi viety huonoon suuntaan ja näissä vaaleissa ei ollut vaihtoehtoa tuon suunnan korjaamiselle, joten suomalaisten pitää alkaa vaatia maahan aitoa demokratiaa ja lisätä kansalaisaktiivisuuttaan hyvien asioiden puolesta. Jätätpä sitten äänestämättä tai kirjoitat äänestyslippuun JFK, niin pääasia on, että et anna hiljaista hyväksyntääsi tälle nykysysteemille jossa äänestämällä ei saa muutosta, ja jossa hyvin harva ajattelee tavallisen ihmisen parasta.

Ihmisten pitää alkaa vaatimaan Suomeen demokratiaa ja sitä kautta rauhaa, nykyinen poliitikoidemme sotaisa retoriikka ei ole Suomen etu. Omakotitalossa asuvat tietävät, että naapurin suuntaan ei kannata tähtäillä haulikolla, vaan pyytää mieluummin vaikka kahville ja sopia kuinka yhteistä puutarha-aitaa korjataan ja maalataan.

Rauhan ja demokratian puolesta pitää alkaa meidän tavallisten kansalaisten toimimaan, jos poliitikkoja asia ei riittävästi kiinnosta.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu