Avoin keskustelu Isokallion blogiin ”Konkurssihallitus”

Mitä nyt Kalle Isokalliota vaivaa? Onko hän setämies, kun hän tuli kuuluisuuteen teletappien muodossa?

Entä muissa hänen sanomistaan? Eikö se tarkoita sitä, että hän ei vaan kestä vähäisinkään vastakritiikkiä? Hän ei taida käsittää, että Suomi on ainoa ykkönen koko EU-maassa, missä koettiin vähäisimmät BKT-iskut missään maassa? Tuollaiset roimat vähennykset tarkoittavat myös tolkuttomia velanottoja.

Meillä taas Suomessa annettiin paljon vähennyksiä varmaan kohta vuosikymmen ja lisää pitäisi verotusta alentaa ja ihan satavarmasti otetaan niiltä, joilla ei ole mitään sanottavaa eli ansio- ja perusturvalta leikataan ja kaikesta muusta, koska näillä heikompiosaisilla ei ole omaa vahvaa, olemassa olevaa puoluetta hallituksessa eikä muuten eduskunnassakaan.

Tämä viisasten aamuinen sanoma on 100% varmuudella edellisen hallituksen jatke ja nämä setänaiset tai naissetämäiset yrittävät herättää kuolleista henkiin tämän Sipilän hallituksen. Onnea vaan, ei tule onnistumaan. Unohtuu se koronakin ja puhujat tuntuvat elevän kuin normaalisti. Eikö oikeasti ole mitään sanottavaa, että miten tuet menivät ja kävivätkö ne rahat oikeissa paikoissa? Eivät varmaan ja toivottavasti asioita edes tutkitaan virkamiesrikkomuksina. Sipilä hallituksesta kannattaisi aloittaa ja siitä lähtien Marinin hallitukseen saakka.

Voitte koko populistiporukka herätä todellisuuteen ja keskittyä siihen, että nyt on kunnallisjutut eikä mitkään hallituksen kaatajaiset. Kalle Isokallio voisi kernaasti kertoa, että miten estetään tai vapautetaan täysin koronavirus? Tegnell Anderssonin tapaan vai miten aiot estää velkaantumisen? Et ole puheissasi sanonut yhtään mitään konkreettisia keinoja? Miksi se on niin vaikeaa antaa esimerkkejä, että mitä nyt heti välittömästi haluaisitte tehdä. Vastaukseen on 5 sekuntia.

Miksi ei oi herranen aika yritetty koskaan kysyä? Voisi tulla aikamoisia yllätyksiä vastauksissa.

 

 

 

 

Tuttuun tapaan avaan tämän keskustelun Kalle isokallion blogiin, johon hän ei salli mutta minä sallin.

Lukekaa ensin Kallen hauska blogi Konkurssihallituksesta, lukemisen jälkeen teillä on vastuu omista sanomisistanne.

+3
topira
Piraattipuolue Turku

Olen tietotekniikan konsultti ja puolustan yksityisyyden ja sananvapauden puolesta. En hyväksy minkäänlaista heikennyksiä näistä kahdesta asiasta. Koska heikoimmilla ihmisillä pitäisi olla oma yksityisyys ja sananvapaus ilmaista omaa ahdinkoaan osoittava mielenilmaus, kenelläkään meillä ei ole oikeus riistää ihmiseltä vapaus ilmaista itseään. Kunhan se ei ole vaaraksi muille eikä hänelle itselleen. Näin tulen puolustamaan aina ja nyt.
Muita tietoja:
- Tietotekniikan ammattilainen
- ATK-tallentaja
- Laatupäällikkö
- Putkentaivuttaja (metalli)
- Robotiikka + 3D Solidworks

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu