Arto Luukkasen juttu THL:stä ja kysymys hallituksen tekemisestä

Puoluesihteeri Arto Luukkanen tahallaan estää kommentoinnin tietäen, että hallitus ei pysty määräämään ketään toimivaltaisia viranomaisia, koska he lukevat lainsäädännöksiä ja tekevät niiden perusteella päätöksiä. Hallitus kykenee vaikuttamaan vain lainsäädännön muutoksilla niihin viranomaisiin.

Hallitus kuuntelee myös niitä viranomaisia, ketkä kertovat, että mitä Suomessa nyt tapahtuu. Hallitus ei voi tehdä itse mielivaltaisesti omia päätöksiä ja käskyttää ketään ilman sitä valmiuslain käyttöönottoa puolueiden antamaa mandaattia.

Arton blogi antaa ymmärtää sen, että PS ei kykene keskustelemaan kenenkään kanssa ja he ovat ainoastaan oikeassa ja kaikki muut ovat väärässä.

Tähän saa kirjoitella kommentteja omalla vastuullaan ja mitään kommentteja ei täältä poistella.

topira
Piraattipuolue Turku

Olen tietotekniikan konsultti ja puolustan yksityisyyden ja sananvapauden puolesta. En hyväksy minkäänlaista heikennyksiä näistä kahdesta asiasta. Koska heikoimmilla ihmisillä pitäisi olla oma yksityisyys ja sananvapaus ilmaista omaa ahdinkoaan osoittava mielenilmaus, kenelläkään meillä ei ole oikeus riistää ihmiseltä vapaus ilmaista itseään. Kunhan se ei ole vaaraksi muille eikä hänelle itselleen. Näin tulen puolustamaan aina ja nyt.
Muita tietoja:
- Tietotekniikan ammattilainen
- ATK-tallentaja
- Laatupäällikkö
- Putkentaivuttaja (metalli)
- Robotiikka + 3D Solidworks

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu