Avataan tämä Erika K-K:n huumeet saastuttavat huoneistoa ja ympäristöä

Nyt on taas joku foliopipo kireästi päässä ja kehitellään tällaista salaliittoteoriaa.

Miten huono sisäilma voi vaikuttaa, jos on tutkimuksissa saatu selville, että huonosti rakennettu talo todellakin heikentää, joka tuottaa sitä koko ajan haitallista ilmaa asukkaille? Onko silloinkin huumelabrahuoneet olemassa ja sen jälkeenkin?

Mitä sanot niille allergikoille, ketkä vaativat allergikoille sopivia imureita, ilmastointeja. Olitte väärässä, sillä kaiken pahan alku on huumelabrat? Kyllä minä muistan tutkimuksia ja TV:ssä esitettyjä dokumentteja, missä liian steriilissä puhtaudessa eläneet ihmiset ovat sairastuneet toisia ihmisiä paljon nopeammin ja sairastaneet useampia sairauksia. Liian puhtaissa kodeissa ovat allergiat syntyneet ja osa niistä voidaan hoitaa siedätyshoidoilla.

Historiassa tunnetaan sellaisia kokeita, että keinotekoisesti tehty epilepsia laittamalla rokotuksella uskottiin, että näin saataisiin skitsofrenia kumoutumaan, huonoin tuloksin. Koska silloin ei tiedetty yhtään mitään, että mitkä ne aiheuttavat?

Joka vuosi näyttää huumeet vain kasvavan huumesodasta ja tiukasta valvonnasta huolimatta ja se vain osoittaa sen, että nykyinen käytäntö ei vain toimi ja vaaditaan perustavanlaatuista uudistusta päihdelakeihin sekä hoitoihin. Sveitsin kokaiiniklinikka tässä on hyvä esimerkki ja Portugalin dekriminalisointi sekä muiden maiden hyväksyttyä laillistamiset ovat tuottaneet selkeät tulokset ja ne osoittavat parempaan suuntaan. Kun tehdään oikeansuuntaisia ratkaisuja, saamme hoidettua ne ongelmat ajan myötä kuten Portugalin dekriminalisointi osoitti.

Sinun motiivisi on vain epäselvä, että mitä sinä täällä oikein toimitat, kun et anna edes kommentointimahdollisuutta vaan pakotat toiset avaamaan kommenttimahdollisuuden vai mitä sinä pelkäät? Sekö, että kaapistasi löytyisi jotakin, mitä et halua paljastuvan?

Muille kommentoijille kerron saman kuten aina ennenkin, että kaikista kommentoinnistanne olette vastuussa eikä minun, minä tuon sen mahdollisuuden kommentoida.

Lukekaa ensin tämä Erika Keski-Korhosen blogi ja kommentoikaa vasta sen jälkeen.

 

Olkaat hyvät ja sana on vapaa.

+3
topira
Piraattipuolue Turku

Olen tietotekniikan konsultti ja puolustan yksityisyyden ja sananvapauden puolesta. En hyväksy minkäänlaista heikennyksiä näistä kahdesta asiasta. Koska heikoimmilla ihmisillä pitäisi olla oma yksityisyys ja sananvapaus ilmaista omaa ahdinkoaan osoittava mielenilmaus, kenelläkään meillä ei ole oikeus riistää ihmiseltä vapaus ilmaista itseään. Kunhan se ei ole vaaraksi muille eikä hänelle itselleen. Näin tulen puolustamaan aina ja nyt.
Muita tietoja:
- Tietotekniikan ammattilainen
- ATK-tallentaja
- Laatupäällikkö
- Putkentaivuttaja (metalli)
- Robotiikka + 3D Solidworks

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu