Hälytys osa 2. Sähkön hinta

Taas pitää keskeyttää arkiset hommat huomisen vuoksi seuraavaan päivään, riippuen siitä, että mitä silloin maksaa, kun saadaan hinnat tietoon siinä klo 14-15 aikana.

Yöllä tosi halpaa mutta silloin ei rivitaloissa, kerrostaloissa voi tehdä sellaisia etukäteisiä astianpesukoneen tai pesukoneen tai kuivausrummun käynnistymisiä ilman, että loukkaa kotirauhan sääntöjä. On niitäkin teollisuuksia, jotka ovat joutuneet vaihtamaan päivävuoron yövuoroon, kun se on halvempaa vaikka joutuisi maksamaan työntekijöille enemmän lisärahaa tuntihintaan. Ei tuommoista ennen ole ollut.

Onneksi tuli tehtyä ruokia etuajassa ja säilöttää niitä ulkona parvekkeella.

Mikä siinä on, että asioita pitää piilottaa kuten energiavirasto sanoo, ettei niitä tietoja anneta etukäteen?

 

Olen maksanut 2 edellistä laskua n. 100 euroa ja uusin vähän päälle 100 euroa. Olen säästänyt kaikesta niin paljon sähköstä, ettei enempää pysty repimään  ilman, että joutuu lähtemään kodista kaupungille ja pelkästään jääkaappi päälle? Pakastimet nyt kyllä kestää sen vuorokauden tai kaksi ilman sähköä. Nyt pitää taas suunnitella, että lähtee reissailemaan kaupungille katselemaan joitakin mielenkiintoisia aiheita.

Tämä nykyinen hallitus kun ei taaskaan tee yhtään mitään kuten sille tyypillisesti kuuluukin. Mitään ei kuulla, mitään ei nähdä. Suolletaan vaan suusta ennen aivoja, että ihan erittäin loistava ohjelma. Tätä menoa olemme ihan der untergang lyhyessä ajassa.

 

Kannattaa olla tekemättä mitään ja sytyttää vaan kynttilöitä. Mitään sähköä tarvitsevia laitteita ei pidä sytyttää päälle.

 

Tämä on vain hämmästyttävää, että yhäkö vallalla on uskomus, että uusiutuvilla saadaan sähköt tasaantumaan kun perusvoimia ei OL3:n jälkeen rakenneta?

topira
Piraattipuolue Turku

Olen tietotekniikan konsultti ja puolustan yksityisyyden ja sananvapauden puolesta. En hyväksy minkäänlaista heikennyksiä näistä kahdesta asiasta. Koska heikoimmilla ihmisillä pitäisi olla oma yksityisyys ja sananvapaus ilmaista omaa ahdinkoaan osoittava mielenilmaus, kenelläkään meillä ei ole oikeus riistää ihmiseltä vapaus ilmaista itseään. Kunhan se ei ole vaaraksi muille eikä hänelle itselleen. Näin tulen puolustamaan aina ja nyt.
Muita tietoja:
- Tietotekniikan ammattilainen
- ATK-tallentaja
- Laatupäällikkö
- Putkentaivuttaja (metalli)
- Robotiikka + 3D Solidworks

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu