Kommentointi avattu Kalle Iso-Kallion ”Holtitonta menoa” -blogille

En kyllä ymmärrä, että mitä Kalle siinä näkee ongelmaksi ja hän tottakai unohti kokonaan Koronan sekä unohti sen, että Suomi ainoana EU-maana on ottanut vähiten iskua BKT:ssa. Tämän lisäksi Suomi pärjäsi hyvin eri maiden vertailuissa koronatilanteiden hoitamisissa?

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006603734.html

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008113688.html

Näiden lisäksi työllisyyskin näyttää nousevan ja se selittyy kai sillä, että lomautetut ovat tulleet takaisin töihin tai niitä työnkuvauksia on mahdollisesti pystytty muuttamaan etätöiksi. Kaikkea ei kuitenkaan selitä, että työllisiä vaan tulee lisää. Olisi kovin kiinnostavaa tietää, että miten se kuntakokeilu oikeasti on järjestetty ja miten ne palkkatasot on tehty? Toivottavasti ettei ainakaan tempputyöllistämisiä tai niitä 9 euron ateriarahalla ja työmarkkinatuella olevia ole lähetetty kantamaan pitkospuita tjsp. kuten Tampereella oli tehty virheitä ja yritykset hyötyivät niiden kuntouttajien käyttämisessä.

Sitä paitsi Iso-Kallio sai kultaisen kädenpuristuksen aikoinaan:

https://www.kaleva.fi/hajonnut-jorman-jengi-nosti-nokian-suosta/2071472

Lukekaa tämä ensin:

Sana on vapaa mutta muistakaa, että teillä on vastuu kirjoittamisistanne.

+8
topira
Piraattipuolue Turku

Olen tietotekniikan konsultti ja puolustan yksityisyyden ja sananvapauden puolesta. En hyväksy minkäänlaista heikennyksiä näistä kahdesta asiasta. Koska heikoimmilla ihmisillä pitäisi olla oma yksityisyys ja sananvapaus ilmaista omaa ahdinkoaan osoittava mielenilmaus, kenelläkään meillä ei ole oikeus riistää ihmiseltä vapaus ilmaista itseään. Kunhan se ei ole vaaraksi muille eikä hänelle itselleen. Näin tulen puolustamaan aina ja nyt.
Muita tietoja:
- Tietotekniikan ammattilainen
- ATK-tallentaja
- Laatupäällikkö
- Putkentaivuttaja (metalli)
- Robotiikka + 3D Solidworks

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu