Kommenttiosio avoinna siihen Kalle Isokallion blogiin ”Pannaan kaikki kiinni”

Kalle tapansa mukaan estää taas vuorovaikuttamista. Kyllä niitä rokotteita koko ajan yritetään tuottaa.

Tässä kuva tämänhetkisestä rokotuksien tilanteesta maailmassa:

 

Siinä unohtuu myös ne maat, mitkä ovat jo harrastaneet monta kertaa sulkutoimenpiteitä, tiukempia rajoituksia ja näiden takia ei voida verrata Suomeen.

Katsellaanpas vaikkapa naapurimaissamme rokotuksien tilannetta, jossa poikkeuksena otettu Saksa mukaan, kun se hipoo silti maat ylittävää merirajaamme:

Koko maailman kattavaan rokottamiseen on ennusteiden mukaan arvioitu 2023-2024. Ennusteet ovat vaikeita ja emme ikinä voi tietää, että mitkä muuttujat siihen sitten vaikuttavat, oli ne koronamuunnokset tai sitten levottomuudet, tuotantovaikeudet, vientirajoitukset, yms. Emme voi olettaa, että rokotukset ovat kaiken ratkaisu, kun antavat vaan rokotteen saajalle suojaa mutta ei estä sitä, etteikö voisi sairastua tai levitellä sitä toisille ihmisille.

Jätän Kallen kirjoituksen omaan arvoonsa ja hän voi tuoda näkemyksiäänsä ja minä taas tuon oman näkemykseni, että missä nyt mennään.

Muutama päivä sitten eräs ystäväni sai rokotteen ja hän meni eilen tapaamaan vanhempiaansa, kun kaikki saivat rokotteen, niin halailtiin ja höpistiin siinä ilman minkäänlaisia rajoituksia ja elettiin kuin mitään ei olisi tapahtunut ja tuo käytös on osittain median syytä, kun on luonut liian positiivisen mielikuvan rokotteiden vaikutuksista, ystävä hämmästyi, ettei hänen olisi saanut tehdä näin.

Muistakaahan, että jokainen kommentoija on vastuussa omista kommenteistaan.

Olkaapa hyvät.

EDIT:

klo 16.46

Kalle Isokallio leiskautti uusimman bloginsa samanlaisena kuin mitä se ennen oli kenties joskus aamulla 10 aikaan. Uusin leiskaus on klo 16.25. Voiko tuon nolompaa tehdä?

+3
topira
Piraattipuolue Turku

Olen tietotekniikan konsultti ja puolustan yksityisyyden ja sananvapauden puolesta. En hyväksy minkäänlaista heikennyksiä näistä kahdesta asiasta. Koska heikoimmilla ihmisillä pitäisi olla oma yksityisyys ja sananvapaus ilmaista omaa ahdinkoaan osoittava mielenilmaus, kenelläkään meillä ei ole oikeus riistää ihmiseltä vapaus ilmaista itseään. Kunhan se ei ole vaaraksi muille eikä hänelle itselleen. Näin tulen puolustamaan aina ja nyt.
Muita tietoja:
- Tietotekniikan ammattilainen
- ATK-tallentaja
- Laatupäällikkö
- Putkentaivuttaja (metalli)
- Robotiikka + 3D Solidworks

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu