Kommenttiosio on auki Koivulan blogiin, jossa ei sallita mitään keskustelua.

Ensin: Lukekaa Susanna Koivulan blogi: https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/susannakoivula/vapaus-vai-vapaa-pudotus/

Sinänsä se on hassua, että hän riekkui elokuussa 13.8, 25.8 ja 31.8 sananvapaudet auki ja kuka tahansa sai kirjoittaa, sitten riekkui taas syyskuussa 4.9 sananvapaudet auki ja kukin sai jälleen kirjoittaa. Nyt hän tässä uusimmassa 13.9 sulki sananvapauden hanat ja riekkuu, kukaan ei saa kirjoittaa yhtikäs mitään.

 

Eipä hätää. Tässä saa taas jatkaa sitä kommentointia Koivulan blogille. Sana on vapaa mutta muistakaa myös vastuunne sanomisistanne.

 

Terveisin

 

Piraattipuolueen jäsen.

topira

Olen tietotekniikan konsultti ja puolustan yksityisyyden ja sananvapauden puolesta. En hyväksy minkäänlaista heikennyksiä näistä kahdesta asiasta. Koska heikoimmilla ihmisillä pitäisi olla oma yksityisyys ja sananvapaus ilmaista omaa ahdinkoaan osoittava mielenilmaus, kenelläkään meillä ei ole oikeus riistää ihmiseltä vapaus ilmaista itseään. Kunhan se ei ole vaaraksi muille eikä hänelle itselleen. Näin tulen puolustamaan aina ja nyt. Muita tietoja: - Tietotekniikan ammattilainen - ATK-tallentaja - Laatupäällikkö - Putkentaivuttaja (metalli) - Robotiikka + 3D Solidworks

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu