Mitä meitä oikein vaivaa?

Ensin valitetaan velkaantumisesta mukamas holtittomasta velkojen jaosta.

Täytyy muistuttaa että kaikki puolueet hyväksyivät sen, että annetaan yrityksille sun muut tukirahaa. Silloin koronan saavuttua 2020 näkyi tilastoissa se todellinen piikki, että lomautettuja tai poispotkittuja oli keväällä vähän yli 200 000 työtöntä lisää. Tuon ajan jälkeen parin kuukauden kuluttua väheni työttömyys 100 000 vähemmän ja sitä myöten aina syksyyn saakka näkyi vähentymisenä 80 000 työtöntä vähemmän ja tämän jälkeen en ole tutkinut sen tarkemmin. Koska sain työtä itselleni ja keskityin siihen hommaani ja ei ollut aikaa tutkia asiaa syvemmin. Sipilän hallituksen aikana en ole ikinä pystynyt saamaan töitä itselleni kuin tämän nykyisen hallituksen aikana.

Kokoomuksella sekä kristillisdemokraateilla on epärehellistä ruveta puhumaan mistään säästöistä, kun edellisessä hallituksen aikana on revitty aika paljon ja se ei näkynyt missään säästöinä vaan sen, että mihinkään ei voinut osallistua yhtikäs mitään. Palkkatuettua paikkaa minun olisi pitänyt hakea anomusta erilliseltä lautakunnalta, että saisiko sitä rahaa vai ei ja he päättäisivät. En siis tosiasiallisesti voinut hakeutua mihinkään, ellei sieltä tule ensin lupia.

Kukaan ei saa enää hurahtaa tuohon Kokoomuksen tai Perussuomalaisten hörinöihin vaan jättää ne puolueet jälleen kerran oppositioon miettimään omia höpinöitä.

Vaikka kokoomus voittaisi vaalit, niin kaikkien puolueiden pitäisi kosiskeluille äänestää ei, kun kokoomus ei saa kasattua hallitusta, siirtyy se valtikka toiseksi tai kolmannelle eniten voittaneelle puolueelle. Se pitäisi kaikkien muistaa ja onhan toinen vaihtoehto eli pienpuolueet, piraattipuolue, liberaalit, yms. niitä äänestämällä ette anna äänestämättä jättäneellä äänellä jollekin istuvalle puolueelle. Tämä on ihan tosifakta.

+2
topira
Piraattipuolue Turku

Olen tietotekniikan konsultti ja puolustan yksityisyyden ja sananvapauden puolesta. En hyväksy minkäänlaista heikennyksiä näistä kahdesta asiasta. Koska heikoimmilla ihmisillä pitäisi olla oma yksityisyys ja sananvapaus ilmaista omaa ahdinkoaan osoittava mielenilmaus, kenelläkään meillä ei ole oikeus riistää ihmiseltä vapaus ilmaista itseään. Kunhan se ei ole vaaraksi muille eikä hänelle itselleen. Näin tulen puolustamaan aina ja nyt.
Muita tietoja:
- Tietotekniikan ammattilainen
- ATK-tallentaja
- Laatupäällikkö
- Putkentaivuttaja (metalli)
- Robotiikka + 3D Solidworks

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu