Ultrahuomio ja huippuvaroitus ylläpidolle. Ei ole vakava vaan vakavampi asia.

Voisiko Uuden Suomen tekninen osasto selittää, että miksi miltei joka päivä pitää aina kirjautua sisään mutta itse kotisivussa ei ole minkäänlaisia muutoksia?

Mikä hitto siinä aiheuttaa sellaista, että on ihan pakko kirjautua koko ajan?

Minä en jaksa koko ajan kirjautua ja tuntuu siltä, että on parempi jättää koko Uusi Suomi pois sen ainaisen kirjautumisen takia.

Tulkaa nyt vittu poteroistanne pois ja selittäkää koko jäsenistöllenne, että missä oikein mennään?

Täytyykö maksaa teille 20 euroa, että jättäisitte lukijat rauhaan jatkuvista päivittymisistä ja vaadituista kirjautumisia?

 

Selittäkää, että mikä siinä on, että on aina pakko päivitellä keskellä päivää tai yötä ja käyttäjät väsyneinä joutuvat aina kirjautumaan uudestaan? Mikä vittu siinä oikein maksaa, että on pakko kirjautua? Pakkohan siinä palvelussa olla jotakin uudistuksia näkyä mutta sellaista ei ole näkynyt jo moneen vuoteen? Toiset keskustelupaikat vaihtavat tyyliä vuosittain. Te ette koskaan.

topira

Olen tietotekniikan konsultti ja puolustan yksityisyyden ja sananvapauden puolesta. En hyväksy minkäänlaista heikennyksiä näistä kahdesta asiasta. Koska heikoimmilla ihmisillä pitäisi olla oma yksityisyys ja sananvapaus ilmaista omaa ahdinkoaan osoittava mielenilmaus, kenelläkään meillä ei ole oikeus riistää ihmiseltä vapaus ilmaista itseään. Kunhan se ei ole vaaraksi muille eikä hänelle itselleen. Näin tulen puolustamaan aina ja nyt. Muita tietoja: - Tietotekniikan ammattilainen - ATK-tallentaja - Laatupäällikkö - Putkentaivuttaja (metalli) - Robotiikka + 3D Solidworks

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu