Donald Trumpin kommentit COVID-19:sta 24.4. 2020

Koska suomalaiset toimittajat eivät joko osaa tai halua selvittää mitä USA:n presidentti sanoo milloinkin vaan kopsaavat virheellisesti kääntäen tälle presidentille vihamielisiltä uutissivustoilta raflaavimmat kohdat ja näkevät näin tehtävänsä agitoida USA:n presidenttiä vastaan, näen itselleni tilaisuuden tuottaa itse uutissisältöä.

Donald Trumpin kauheat kohukommentit on videoitu, niin kuin USA:n presidentin haastattelut nykyään aina. Sieltä kukin itse tarkistamaan, mitä hän sanoo: https://www.youtube.com/watch?v=QtgVxGkrX1Y&t=103s .

Katsoin tuon videon juuri äsken 3 kertaa ja kirjasin itselleni ylös Trumpin kommentit, korjaa jos näet virheitä:

”Supposing we hit the body with a tremendous — whether it’s ultra-violet or just very powerful light — and I think you said that has injected but you’re going to test it and then I said suppose we bring the light to the body which you can do either through the skin or in some other way and i think you said you’re going to test that too, sounds interesting

And I see the disinfectant was not throughout in a minute, one minute, and is there a way we can do something like that by injection, inside or — or almost a cleaning because you see once it gets into lungs and it does a tremendous number of — it will be interesting to check that and you’re going to use medical doctors.”

Tässä oma minuutissa laatimani käännös, olet vapaa korjaamaan jos näet virheitä:

”Oletetaanpa että iskemme potilaan ruumiseen valtaisalla — on se sitten ultravioletti tai vain voimakasta valoa — valonsäteellä ja taisit sanoa että sitä on ruiskutettu mutta aiotte testata sitä ja sitten sanoin oletetaanpa että tuomme valoa potilaan ruumiiseen mitä voit tehdä joko ihon läpi tai jollain muulla tavalla ja taisit sanoa että aiotte testata sitä myös, kuulostaa mielenkiintoiselta

Ja ymmärrän että desinfiointiaine ei ollut käynyt läpi minuutissa, yhdessä minuutissa ja meillä on tapoja tehdä sitä ruiskutuksen kautta, sisälle — tai melkeinpä puhdistus koska näettehän sitten kun se menee keuhkoihin se tekee valtavan määrän — tulee olemaan mielenkiintoista tarkastaa tämä ja aioitte käyttää pätevöityneitä lääkäreitä”

No niin. Siitä sitten vain kauhistelemaan. Kannattaa ymmärtää että kriisiolojen takia Donald Trump on väsynyt videolla, joten olisi ihan ymmärrettävää jos hän päästäisi pahoja sammakoita suustaan.

Kertoo karua kieltään suomalaisen valtamedian toimittajien tasosta, että tämä on muotoiltu otsikkotasolla muotoon jossa Trump suosittelee ihmisille ruiskuttamaan desinfiointiainetta suoniinsa. Ei se oikeasti vie toimittajalta kuin 5 minuuttia googlettaa oikea video, katsoa oikea video ja laatia käännös.

+2
ToukoKivi1
Perussuomalaiset Lieksa

Ehdolla kuntavaaleissa 2021 Lieksan kunnassa (ps).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu