Kohti Suomi-nimistä kansallisvaltiota

Minun oman näkemykseni mukaan Suomen pitäisi jatkossa olla kansallisvaltio. Oman näkemykseni mukaan kansallisvaltio on kuin yksi iso onnellinen laajennettu perhe, joka tarvittaessa puhaltaa yhteen hiileen yhteisen edun vuoksi. Oman näkemykseni mukaan kansallisvaltion pitäisi olla niin yhtenäinen kuin suinkin mahdollista.

– – –

Kansallisvaltio on taloudellisesti joukko ihmisiä, joita kultakin verotetaan niin vähän kuin suinkin mahdollista jotta työntekijöiden työpanos ja työntekijöiden siitä saama raha kuluisi mahdollisimman paljon siihen, mihin työntekijät haluavat itse sen käyttää.

Välttämättömiä menoja toki on. Olennaista olisi, että kansallisvaltiossa valtion menot käytettäisiin kansallisvaltion itsensä, sen kansalaisten hyväksi. Kukaan ammattinaan politiikassa toimiva ei röyhkeäisi ideaalini mukaisesti käyttää kansallisvaltion kansalaisilta kerättyä veropottia kansallisvaltion ulkopuolisiin toimintoihin.

Kansallisvaltio on ulkopoliittisesti joukko ihmisiä jotka kaikki haluavat puolustaa kansallisvaltion itsenäisyyttä ja suvereniteettia, oikeutta omien rajojensa sisäisen alueen hallintaan. Kansallisvaltiolla pitää olla oikeus rajoittaa omalla lainsäädännöllään halutessaan esimerkiksi maankäyttöä, kaivostoimintaa tai maanviljelyä jos väestön valtaosa kansallisvaltion alueella näkee sen tarpeelliseksi. Jos tätä oikeutta poistamaan esitellään kansainvälisiä kauppasopimuksia jotka liikaa kiistävät suvereniteetin, niitä ei pidä hyväksyä.

Maanpuolustuksellisesti kansallisvaltio voi toki liittyä mielestäni sotilasliittoon, mutta tärkeintä kansallisvaltion armeijalla tulisi olla omien valtion rajojen puolustaminen, ei imperialistinen invaasio naapurimaihin saati sitten imperiumin rakentaminen lähettämällä sotilaita riistämään kaukomaita toiselle puolelle maapalloa.

Kansallisvaltio on sisäpoliittisesti joukko ihmisiä, joita yhdistävät mahdollisimman yhtenäiset biologiset juuret, mahdollisimman homogeeninen perimä. Koska jonkinlaista muuttoliikettä eri alueilta toisille on ollut aina, koen utopistisena puheen ”katkeamattomasta verilinjasta”. En itse näe järkeä jahdata kaikkea vierailta valtioilta tullutta ulos rajojemme alueelta.

Mutta missä vaiheessa yhteisesti valituilla johtajillamme alkaa olla pokkaa puhua siitä tosiasiasta, että homogeeninen väestöpohja on historiallisesti ollut kiistämättä Pohjoismaisten kansallisvaltioiden etu koska se on taannut poliittisen ja sosiologisen yhtenäisyyden kriisihetkien koittaessa? Poikkeavien vähemmistöryhmien kansallisvaltion sisälle tuhoaa sen sisältä päin, kriisejä kohdatessaan valtio hajoaisia useaksi eri heimoksi jotka kaikki vain ajaisivat omaa etuaan.

– – –

Huomaan että nykyään (2021) verrattaessa keskiverto-kansanedustajaan nämä näkemykset ovat radikaaleja, konsensuksesta poikkeavia. En anna sen häiritä.

Pohjoismainen hyvinvointivaltio, yhtenäinen kansallisvaltio on mielestäni poliittis-filosofinen käsite jonka haluan elävän ja jonka pitää elää jatkossakin. Sen sijaan että pehmentäisin näitä omia näkemyksiäni lievemmiksi vihervasuri-globalismi-trendiaallon perässä, pyrin jatkossakin levittämään tätä omaa viestiäni ja muuttamaan kansanedustajien sekä kansalaisten keskivertomielipidettä oman kansallisvaltio-ideaalini mukaiseksi.

Minua ei kiinnosta, tuoko tämän aatteen kehuminen ääniä. Minua kiinnostaa sen puolustaminen, koska näen sen parhaiten toimivaksi kokonaisuudeksi verrattaessa sitä valtiofilosofisiin vaihtoehtoihin.

Kannustan kaikkia Perussuomalaiset rp:n jäseniä pitämään kansallisvaltiomyönteisyyden lippua korkealla ja lähtemään rohkeasti esimerkiksi seuraaviin kohta koittaviin kuntavaaleihin 2021 ehdolle.

Me Perussuomalaiset emme tarvitse hajaantumista eri kuppikuntiin. Emme tarvitse häpeilyä omasta aatteestamme. Nostakaamme rohkeasti kansallisvaltiota puolustavaa lippua korkealle näkyviin mediakentällämme ja katsokaamme, ketkä suomalaiset liittyvät tämän lipun alle.

Kutsun kaikki kotivaltiomme kansalaiset jotka näkevät kansallisvaltion tärkeyden ja haluavat jatkossa puolustaa sitä liittymään Perussuomalaiset rp:een. Näen tämän ideologian tulevaisuudessa tärkeimpänä yhdistävänä teemana jonka soisin olevan jokaisen puolueen jäsenen ideologia. Pienistä asioista agendalla voidaan olla eri mieltä. Iso aate yhdistää. Ei sinun ole pakko olla jokaisesta asiakysymyksestä samaa mieltä puolueen puheenjohtajan tai keskiverto-kansanedustajan kanssa. Jos näet kansallisvaltion puolustamisen tärkeänä, liity mukaan ja muutetaan puoluetta yhdessä meidän kansallisvaltiota puolustavien näköiseksi.

– – –

Kansallisvaltiota puolustava aate voi olla universaali, ja sitä voi noudattaa jokainen valtio maapallomme alueella ilman väkivaltaa tahi sotia. Tulen puolustamaan kansallisvaltion aatetta nyt ja tulevaisuudessa.

ToukoKivi1

Ehdolla kuntavaaleissa 2021 Lieksan kunnassa (ps).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu