Pakolaispolitiikka ja 175 uusinta tulijaa – Perussuomalaisissa löytyy vaihtoehtoja

Kansallinen maahanmuuttovirastomme Migri ilmoittaa ja YLE raportoi edelleen, ”pakolaislapsia” tuodaan Suomeen kaukaa ulkomailta veronmaksajien rahoilla taas kerran, tällä kertaa 175 kappaletta. https://yle.fi/uutiset/3-11324859 uutinen päivätty 27.4. 2020.

Jos löytyisi poliittista tahtoa, olisi erittäin helppoa keksiä ratkaisu jolla valikoitaisiin melkeinpä kokonaan ainoastaan oikeasti sotaa paossa olevia, kotimaassaan hädässä olevia oikeita pakolaisia (ei siis leikkipakolaisia jotka hamuavat lihapatoja ja sossutukea) Suomeen. Jokainen pakolaisena rajalla ilmoittautuva tulija sijoitettaisiin poliisien tahi sotilaspoliisien toimesta sotilaspoliisien valvomaan pakolaistenmajoituslaitokseen (näitähän voisi olla useita), joka sijaitsisi Kainuun tai Lapin maakunnan jossain pienessä kunnassa, keskellä metsää ja korpimaisemaa. Ei siis ”vastaanottokeskus” (VOK) joka nimenäkin implikoi kaikkien tervetuliaaksi toivottamista, vaan ”pakolaistenmajoituslaitos” (PML). Siellä pakolaisina ilmoittautuneiden hakemukset pakolaispaikasta käsiteltäisiin ja varmistuttaisiin siitä, onko pakolainen oikeasti pakolainen, paossa sotaa tai henkilökohtaista vainoa. Päivät kuluisivat metsänsiistimispuuhissa sotilaspoliisien alaisuudessa ja suomen kielen opettelussa (vaikka 4 tuntia päivässä sitä, 5 päivää viikossa).

Hui hui, paha Touko Kivi ilkeyttään kuurmottaa raukkapakolaisia. Ei. Pyrin sanomaan tällä esittämälläni mallilla sitä, että ne jotka oikeasti ovat sotaa paossa olisivat tälläisistä oloista iloisia ja tyytyväisiä, koska he saisivat elää rauhassa ja heillä olisi mielekästä tekemistä elämässään pakolaisanomuskäsittelyn ajan. Ne jotka ovat leikkipakolaisia, elintasosurffareita, ja pyrkivät Suomeen vain ilmaisen rahan ja helpon pimpulan perässä (niin, eikös olisi hassua jos heitä olisi 100% tulijoista?) lähtisivät vapaaehtoisesti kotiin kesken PML:ssä oleskelua, koska eivät heti pääsisikään bilettelemään suurten kaupunkien discoihin.

Malli on helposti toteutettavissa ja olen sen Facebookin puolella useasti aiemmin esittänyt. Pistän sen nyt julkisempaan, helpommin levitettävään muotoon jotta kaikki isänmaalliset suomalaiset ymmärtäisivät että Suomen nykyinen (Marin pääministerinä, 2020) hallitus ei yksinkertaisesti halua toteuttaa minkäänlaista tulijoiden karsintaa, tahtotila hallituksella näyttää olevan se että kaikki sisään vain.

Jos on jotain ongelmia mallissa, haluaisin kuulla niistä. Pistä rohkeasti kommenttikenttään viestiä, tämä on vain tälläinen eräs idea jonka sain ja kaikkien etu olisi jos mahdollisten ratkaisumallien virheet nostettaisiin esiin mahdollisimman nopeasti, eikä vasta havaittaisi niitä toteutusvaiheessa.

Muistutan jokaista lukijaa siitä, miten menneisyydessä Sipilän ollessa pääministeri armeija määrättiin paikalle suuren (yli 30 000 yksilöä) pakolaisaallon tullessa omin lupinensa Suomeen – kantamaan tulijoiden laukkuja näiden puolesta, hotellirespan rooliin. Riippui täysin pääministerin ja silloisen sisäministerin poliittisesta tahdosta, että armeijan sotilaat määrättiin kantamaan tulijoiden laukkuja. Minusta on selvää että tämä oli häpeällistä ja nöyryyttävää – olisi ollut pelkkä poliittinen rutiininomainen päätös määrätä armeijamme sotilaat pistämään jokainen tulijayksilö käsirautoihin ja saattamaan jokainen tulijayksilö joko lentokoneeseen takaisin kotiin tai pakolaistenmajoituslaitokseen (PML, eikä mikään VOK) esimerkiksi Kainuun korpimaisemaan.

Perussuomalaisten jäsenet, kotimaamme Suomen tulevaisuudesta välittävät kansalaiset, osaavat ja kykenevät kyllä esittämään jatkuvalla syötöllä uudistuksia maahanmuuttopolitiikkaan (muualla kuin tässä) ja pakolaispolitiikkaan (juuri tässä). Poliittinen asiasisältö monella hallitaan ja uudistusehdotuksia osataan rakentavalta pohjalta esittää. Kuinka pitkään sinä äänestävänä kansalaisena muka jaksat äänestää vanhoja puolueita, kun kaikki muut liitossa meitä Perussuomalaisia vastaan ylläpitävät ”vieraat ensin”-käytäntöjä?

Suomi on meidän suomalaisten kotimaa. Me suomalaiset ja meidän tarpeemme tulevat ensin, vieraiden tehtävänä on sopeutua meihin eikä toisin päin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu