Vastuullinen johtaminen vs populistinen huutelu

Populismin tyypillisempiä merkkejä on se ettei omilla aivoilla muodostettua selkeää kantaa ole mihinkään asiakysymykseen, vaan pääasiassa surffaillaan yleisen mielipiteen mukana, tämän voi kätevästi kuitata esimerkiksi fraasilla ”kyllä kansa tietää”.

Nyt, maaliskuun loppupuolella 2021 on kulunut päälle vuosi koronakriisin alkamisesta. Kotimaamme väestö alkaa olla väsynyt ja turhautunut jatkuviin rajoituksiin.

Helsingissä järjestettiin mielenosoitus koronarajoituksia vastaan tänään, sunnuntaina.

Helpointa olisi ollut Perussuomalaiset rp:n puheenjohtajalta Jussi Halla-aholta surffailla poliittisten muotivirtojen mukana ja peesailla mielenosoittajien tuntoja. Kyyninen populisti olisi pyrkinyt itse pääpuhujaksi tilaisuuteen sitä kautta etsien lyhyen aikavälin kannatusnousua itselleen.

Olen tyytyväinen havaitessani että tässä yksittäisessä asiakysymyksessä jossa vastakkain olivat poliittiset muotivirtaukset ja kovan tieteen (lääketiede) erikoisasiantuntijoiden mielipiteet, puolueen puheenjohtaja Halla-aho pysyi erikoisasiantuntijoiden konsensusmielipiteen mukana ja kyseenalaisti mielenosoituksen järjellisyyden.

https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/3866961526757346
”Sillä ymmärryksellä, joka minulla on, en pidä eilistä maskinvastustusmielenosoitusta kovin järkevänä.” […]

Tämän päivän toiminta Halla-aholta oli taas yksi pieni merkki siitä, että hän ei ole politiikaltaan populistinen huutelija jonka mielipiteet virtaavat tuuliviirinä sinne mikä on muodissa, vaan vastuullinen johtaja joka etsii kaikille kansalaisillemme parasta lopputulosta, oli asiakysymys johon pitäisi kantaa muodostaa mikä tahansa.

0
ToukoKivi1
Perussuomalaiset Lieksa

Ehdolla kuntavaaleissa 2021 Lieksan kunnassa (ps).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu