Intersektionaalisen feminismin anatomia kuntavaaleissa

 

Kysyin miten ehdokkaat, jotka liputtavat intersektionaalisen feminismin puolesta, aikovat tuoda oppia kuntapolitiikkaan. Sain vastaukseksi epämääräisiä ja erilaisia selityksiä mitä kyseinen oppi on. Lisäksi minulta tivattiin mitä se minun mielestäni on?

Mielestäni intersektionaalinen feminismi on hyvin lokeroiva oppi, joka itsessään luo pitkällä aikavälillä epätasa-arvoa. Päädymme tilanteeseen, jossa oppi kaataa itsensä.

Biologiassa ja tieteessä sukupuolilla on eroja. Esimerkiksi nainen kypsyy nopeampaa kuin mies sukupuoli. Se on fakta, joka luo naiselle ikärakenteen alkuvaiheessa etulyöntiaseman ottaa elämässään järkevä suunta ennen kuin saman ikäinen mies sukupuolen edustaja. Tämä ei ole epätasa-arvoa vaan biologinen ja tieteellinen fakta. Kyseinen ilmiö korostuu nyky yhteiskunnassa, koska elämme jo aikaa, jossa mies- ja nais sukupuolen ero on kaventunut sivistyksen myötä. Se on luonnollista kehitystä eikä sitä voi jarruttaa tai nopeuttaa, millään harhaopilla.

 

Intersektionaalinen feminismi kylvää parasta aikaa misogyniaa, jonka tavoitteena on vauhdittaa sukupuoli erojen tasa-arvoa. Misogynia on yksi iso ongelmallinen työkalu intersektionaalisessa feminismissä. Se on halventava ja tuhoava, sekä vääristää evoluution nyky tilaa, siltä osin kun siihen joku uskoo.

 

Kuvitellaan nyt tilanne, jossa misogynian kylväminen päästetään hallitsemattomasti valtaan. Se tulee vaikuttamaan kulttuuriin, uskontoihin, taiteeseen ja historian mustamaalaamiseen.

Intersektionaalinen feminismi on teennäinen keppihevonen suomessa, jonka tarkoitus ei ole muuta kuin kiillottaa omaa kilpeään ja luoda sen uskojalle illuusio siitä, että hän on hitusen parempi ihminen.

 

Rap-musiikki esimerkiksi on intersektionaalisen feminismin näkökulmasta hyvin misogyniaalinen ja kun aikaa kuluu sen historiaa pyritään sensuroimaan tai siitä tehdään kiellettyä. Hulluinta tässä on se, että jopa osa artisteista liputtavat oman tuhonsa puolesta samaan aikaan kuin levyttävät näitä biisejä.

Intersektionaalinen feminismi tulee vaikuttamaan myös uskon vapauteen. Sen näkökulmasta esimerkiksi amishit on hyvin pahasta. Lisäksi tämä kääntyy myös islamisaation hyväksyjiä vastaan, koska islami on hyvin miestä ylistävä uskonto, jossa naisen paikka ja oikeudet on määritelty tarkoin. Siinä on hirveän iso ristiriita intersektionaalisen feministin ja tasa-arvon välillä.

 

Mihinkö lähteisiin nämä juttuni perustuu. Ne perustuu luonteeseeni ja filosofiaani. Sekä tietoon mitä aiheesta olen lukenut.

Toisin sanoen voin olla väärässä, mutta voin myös  olla oikeassa.

Syy miksi kysyin tähän liittyvän kysymyksen, halusin tietää kuinka tämä tulee vaikuttamaan tulevaisuuden kuntapolitiikkaan. Varsinkin kun perussuomalaiset ovat ainoa puolue missä tätä piedetään enempi harhaoppina

Ainoa jonka vastauksesta yllätyin positiivisesti oli Jaakko Portin (vas). Siinä oli ripaus realismia verrattuna muihin vasemmiston ja vihreän laidan ehdokkaisiin.

Muilta en saanut muuta kuin epämääräisiä selityksiä opin kiiltokuva puolesta. Nekin poikkesivat toisistaan, josta voin vain päätellä, että he eivät itsekään tiedä mitä oppia liputtavat.

+2
TuomasKoskiniemi
Perussuomalaiset Rovaniemi
Ehdolla kuntavaaleissa

Olen 36-vuotias mies Rovaniemeltä. Opiskelen tällä hetkellä lähihoitajaksi redussa. Minulla on vankka kokemus monelta alalta, joista koen olevan hyötyä päätösten teossa ja asioiden eteenpäin viemisessä. Olen työskennellyt teollisuudessa, asiakaspalvelussa ja harrastusteni puitteissa tehnyt vähän journalistista työtäkin. Teollisuudessa olin noin 13 vuotta koneasentajana, asiakaspalvelussa olin taksin puikoissa 4 vuotta, jossa ajoin myös sote puolen ajoja ns. ”matkapalvelu ajoja”. Matkapalvelu asiakkaiden kanssa töitä tehdessäni löysin kehitettävää useastakin aiheesta ja he ovat yksi ryhmä Rovaniemellä, joiden palveluja haluaisin edistää ja parantaa. Taksi työnä antoi minulle hyvän ja kohtuu kattavan käsityksen Rovaniemen asukkaista ja heidän tarpeistaan.
Lähdin ehdolle, koska koen, että Rovaniemi tarvitsee realistista päätöksen tekoa ja järkeviä visioita tulevaisuuteen. Rovaniemi tarvitsee realismia ja realistisia investointeja, kun lähdemme nousemaan koronan jälkeisestä kaamoksesta ja palaamme normaaliin elämään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu